Olcsóbb lehet a vártnál a Xiaomi 13 Ultra Európában

0

Korábban még arról lehetett olvasni, hogy kifejezetten borsos, 1499 eurós árat kap a Xiaomi kamerabajnok telefonja, a 13 Ultra, a legújabb híresztelések azonban egy ennél kedvezőbb árcéduláról szólnak. Persze olcsónak így sem lesz nevezhető a mobil, viszont sokkal versenyképesebbnek tűnik.

A korábban pletykált 1499 eurós ár átszámolva 555 ezer Ft-ot jelent, de nyilván a hazai ár még ennél is több lett volna a magasabb adók miatt. Szerencsére úgy néz ki, hogy nem kerül majd ennyibe a Xiaomi 13 Ultra, több kereskedő oldalán feltűnt a telefon, mégpedig 1299 euró körüli összegekért, tehát jó eséllyel ez lesz a hivatalos ajánlott fogyasztói ár, ami egyébként átszámolva durván 481 ezer Ft-ra jön ki.

Az összes listán az EU-s modell szerepel 12/512 GB-os konfigurációban, 90 W-os töltővel, kábellel és tokkal a dobozban. A webshopok 5-7 munkanapon belüli szállítást jeleznek, tehát már közel lehet a megjelenés.

Így a Xiaomi 13 Ultra már felveheti a versenyt a Galaxy S23 Ultrával (1460 euróba kerül ilyen konfigurációban, tartozékok nélkül) és az iPhone 14 Pro Max (512GB választása esetén 1696 euróba kerül, tartozékok nélkül) modellekkel.

Persze szinte biztosra vehető, hogy a Xiaomi 13 Ultra eladási számai meg sem közelítik majd a Galaxy S23 Ultra vagy az iPhone 14 Pro Max eredményét, de mindenképpen egy üde színfolt lesz a kínálatban.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid