Mostantól Android mobilokhoz is elérhető a Backbone One PlayStation Edition kontroller

0

A Backbone One egy hivatalosan licencelt kontroller, ami okostelefonokhoz lehet használni. Tavaly megjelent egy PlayStation Edition változata kifejezetten iPhone-okhoz, most pedig ugyanaz a tartozék végre elérhető Android operációs rendszert futtató készülékekhez is.

Az Android mobilokhoz fejlesztett változat lényegében ugyanazt a külalakot és gombkiosztást kínálja, mint az iPhone-verzió. Fekete és fehér színeket, valamint egy olyan kialakítást kapunk, ami a DualSense kontrollert idézi.

A kiegészítőn további extra gombokat találunk képernyőképek készítéséhez, különböző menük előhívásához, illetve a segítségükkel elindítható a Backbone dedikált alkalmazása is.

A tartozék belsejében nincs akkumulátor, vagyis a működéséhez szükséges energiát az okostelefontól vonja el. A kontroller természetesen használható Android vagy iOS játékok futtatása közben, de arra is tökéletes, hogy Remote Play alkalmazásával PlayStation 4 vagy 5 játékokat irányítsunk a segítségével.

Vélhetően a GeForce Now vagy az Xbox Game Pass Ultimate futtatása ellen sem lesz kifogása, a Stadián pedig már nem kell aggódni, mert nincs. A kontroller mellé fejlesztett alkalmazás segítségével tudjuk a szükséges beállításokat kalibrálni.

Aki megvásárolja a tartozékot, egy hónapos Google Play Pass hozzáférést kap, valamint három hónapos Discord Nitro előfizetést. Az Android okostelefonokhoz fejlesztett változat ugyanannyiba kerül, mint amennyiért az iPhone-verziót kínálják, vagyis 99,99 dollárt kérnek majd el érte. Ez nálunk vélhetően ugyanennyi eurót jelent majd.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid