Jobb vétel lehet az ASUS Zenfone 10 a Galaxy S23-nál

0

A Zenfone 10 érkezését nemrég maga a gyártó is megerősítette, és az előzetes hírek szerint a telefon egész komoly jellemzőket kínálhat, ráadásul teljesen korrekt árcédula mellett. Az újdonság leginkább az alap Galaxy S23 ellen indulhat harcba, méghozzá elég jó esélyekkel.

Ha hinni lehet a szivárgásoknak és a pletykáknak, akkor az ASUS Zenfone 10 elsődleges hátlapi kamerája egy 200 MP-es Samsung ISOCELL érzékelő lesz. Nyilván a felbontás önmagában még nem minden, de mindenképpen egy nagyobb szenzorról van szó, mint a Galaxy S23 50 MP-es érzékelője, ami előnyt jelenthet az éjszakai fotózás során.

A hírek szerint az ASUS közelgő zászlóshajó telefonja Snapdragon 8 Gen 2 lapkát kap, akár 16 GB RAM-mal és 512 GB tárhellyel. A készülék állítólag 6,3 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik majd, 120 Hz-es képfrissítési frekvencia mellett, de hallani lehet 5000 mAh-s akkumulátorról, 67 W-os töltésről, valamint IP68-as víz- és porállóságról is.

Úgy néz ki tehát, hogy a Zenfone 10 hasonló vagy kicsit jobb jellemzőket (pl. kamera, akku, töltés) kínál majd, mint a Galaxy S23, az ára pedig állítólag 749 dollár (~259 ezer Ft) lesz, ami 50 dollárral kevesebb, mint amennyiben a Galaxy S23 kerül az USA-ban.

Egész jó esélyekkel indulhat tehát az ASUS új zászlóshajója, már csak az a kérdés, hogy mikor mutatják be hivatalosan, illetve hogy mikortól lehet majd ténylegesen is megvásárolni Magyarországon (és milyen hazai áron).

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid