Olcsóbb lesz a vártnál a Nokia 8 Európában

0

A Nokia 8 a napokban vált hivatalossá, több hónapnyi pletyka és számos kiszivárgott értesülés után. A készülék máris előrendelhető néhány országban, ráadásul a vártnál kicsit kedvezőbb áron. 

Példának okáért a németeknél a készülék rendelhető az O2-től vagy a Mobilcom Debitel-től, az előbbi 577 eurós áron kínálja a finnek felsőkategóriás okostelefonját előfizetés nélkül – ami valamelyest kevesebb, mint az 599 eurós ár, amivel a mobilt a bemutatón beharangozták. A másik szolgáltató 579 euróért árulja a telefont, ami valószínűleg a németországi ajánlott árnak felel meg. Ha az O2 ajánlatát választja valaki, még egy Nokia Steel okosórát is kap ajándékba, ami egyébként 129 euróba kerülne más esetben.

Az orosz árak is alacsonyabbak a vártnál, ott a Megafon szolgáltató helyi pénzből átszámítva 575 euróért adja a Nokia 8-at. Az előrendelési lehetőség más európai országokban is él, beleértve Norvégiát, Lengyelországot és Svájcot. A lengyelek 608 eurós áron kínálják a telefont, míg a másik két országban 579 eurót kell leszurkolni érte.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid