Olcsóbbak lehetnek a Galaxy Note 10 mobilok, mint eddig hittük

0

Korábban már kiszivárogtak a Samsung Galaxy Note 10 modellek állítólagos európai árai, ám most újabb infók érkeztek, amelyek szerint kevesebbet kérnek majd a mobilokért, legalábbis egyes országokban.

Eddig úgy tudtuk, hogy 999 euróba kerül majd a Note 10 alapmodellje, ami egyébként már 256 GB-os lesz, ám egy ismert kiszivárgtató most azt írja Twitteren, hogy ennél kevesebb, egész pontosan 949 euró lesz ez az összeg.

Hasonlóan 50 dollárral olcsóbb lehet a Note 10+ is, vagyis a korábban hallott 1149 euró helyett 1099 eurót kérhetnek majd érte. Ez egyébként 256 GB tárhelyet jelent, az 512 GB-os modell pedig 1199 euróba kerülhet. Persze minden bizonnyal országonként eltér majd az árazás.

Ha ezek az árak valódiak, akkor a sima Note 10 a nagyobb tárhely ellenére is olcsóbban jöhet, mint a 128 GB-os S10+, de ne felejtsük el, hogy nem lesz rajta jack csatlakozó és Micro SD kártyahely, sőt, az is lehet, hogy “csak” Full HD+ kijelzővel jön QHD+ helyett.

Hazánkban persze kicsit mindig magasabbak az árak, így nagyjából olyan 330 ezer Ft-ra lehet számítani a Note 10 esetében, a Note 10+-ért pedig akár 380 ezret is kérhetnek.

A Samsung Galaxy Note 10 mobilok bemutatója augusztus 7-én lesz, ekkor derülnek majd ki a hivatalos árak, és valószínűleg augusztus 23-tól lehet majd megvásárolni az újdonságokat.

Forrás: Ishan Agarwal

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid