Olimpiai kiadást kapott a Samsung Galaxy Z Flip 3

0

Idén február 4-én kezdődnek a pekingi téli olimpiai játékok, amelynek tiszteletére a Samsung egy limitált kiadású Galaxy Z Flip 3 változatot jelentett be. Az újdonság leginkább külsejében különbözik az eredeti hajlítható képernyős flip mobiltól, és nagyon úgy fest, Kínán kívül nem lesz kapható, de mivel nagyon mutatós, úgy gondoltuk, hogy megérdemel egy rövid ismertetést.

Az új kiadás egy eddig sosem látott, úgynevezett “Winter Dream White” színárnyalatban pompázik, arany színű díszítést kapott a kereten és a zsanéron, míg a másodlagos képernyő körüli rész feketében pompázik.

Az olimpiai kiadású Samsung Galaxy Z Flip 3 alsó felén a 2022-es pekingi olimpia logóját láthatjuk, közvetlenül a koreai gyártó emblémája alatt.

A limitált kiadású készülék mellé egyedi téma is készült, amelynek részét képezik olimpiai ihletésű háttérképek, ikonok, de a külső képernyőn megjelenő órához is készült néhány vadonatúj dizájn.

Hardveres tekintetben nincs megújulás, ugyanazok a képernyők és kamerák állnak rendelkezésre, mint az eredeti modell esetében.

A Samsung Galaxy Z Flip 3 Olympic Games Edition belsejében 8 GB RAM, valamint 256 GB háttértár található. Maga a készülék 1258 dollárnak, vagyis megközelítőleg 403 ezer forintnak megfelelő jüanért szerepel a Samsung hivatalos kínai webáruházában. Az okostelefon már előrendelhető, a forgalmazás január 15-én kezdődik. Korábban szokás volt, de most egyelőre nem tudni, hogy a Samsung megajándékozza-e az olimpián résztvevő sportolókat egy ilyen limitált kiadású készülékkel, illetve arról sem hallani, hogy a készülék megjelenik-e globális forgalmazásban, vagy sem.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid