OlyBot – Új Messenger funkció a Telenortól

0

A Telenor egy igen érdekes újítással lepte meg a felhasználókat. Készítettek egy OlyBot nevű chatbotot a Facebook Messengerhez, ami elküldi nekünk a legfrissebb híreket az olimpiával kapcsolatban.

A Facebook idén áprilisban jelentette be, hogy már nem csak személyek, hanem különböző programok, chatrobotok is használhatják a Messengert. Ez leginkább a nagy cégeknek lehet előnyös, hiszen lehetőség van automatikus válaszok, üzenetek küldésére, ami nagyban megkönnyíti az ügyfélszolgálat dolgát.

A hazai szolgáltatók közül először a Telenor élt a lehetőséggel, és megalkották az OlyBot nevű csevegő robotot, ami kérésre elküldi nekünk a legfrissebb híreket a riói olimpiával kapcsolatban.

olybot-facebook-napidroid

A kipróbáláshoz keresd meg a Telenor Hungary nevű Facebook-oldalt, majd küldd el a “Hello” üzenetet akár böngészőből, akár a Messenger appon keresztül. Ezután kapsz egy üdvözlő szöveget, aminek a végén fel tudsz iratkozni. Ha ezzel is megvagy, akkor egy újabb üzenetet kapsz a további lehetőségekről. Le tudod kérdezni az aktuális éremtáblázatot, a friss híreket, az aznapi programot, vagy kérhetsz egy összefoglalót az előző napról. Ha pedig leiratkoznál, természetesen arra is van mód, a bal alsó menüben találod a lehetőséget.

Forrás: Telenor

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid