Új Meizu csúcsmobil érkezik hamarosan

1

Szeptemberben könnyes búcsút veszünk a nyártól, de egy rakás új androidos kütyü érkezésének örülhetünk. Alig van olyan gyártó, aki ne készülne valami érdekességgel. Nem kivétel ez alól a kínai Meizu sem, aki egy kiszivárgott plakát értelmében új csúcsmobil piacra dobásában mesterkedik. 

A dátum is kiderült, szeptember 3-án érkezhet egy olyan készülék, ami a Meizu szerint egy igazi zászlóshajó lesz – ezt hirdeti a plakát magyar nyelvre kissé nehezen lefordítható szövege is.

meizu csúcsmobil

Említésre méltó, hogy az AnTuTu adatbázisában nem is olyan régen felbukkant egy okostelefon, ami a Meizu_m96 kódnevet viseli, és elég masszív hardveres felhozatallal bír. A készüléket egy Exynos 8890 lapka hajtja, amit kiegészít 4 GB RAM, mindez egy QHD felbontású megjelenítő takarásában található. A mobil kamerakiépítése magában foglal egy 12 megapixeles hátlapi, valamint egy 5 megapixeles előlapi érzékelőt. A belső tárhely 32 GB-os, a futtatott rendszer pedig Android 6.0 Marshmallow. (Ha ismerősek ezek a specifikációk, az nem véletlen, a Galaxy S7 modellek is ilyen felhozatalt kínálnak.)

Tekintve a plakátot, és a tesztapplikáció adatait, könnyen lehet, hogy a szeptemberben bemutatásra kerülő csúcsmobil nem más, mint az egyelőre Meizu_m96 névre hallgató okostelefon. Persze ez csak feltételezés, az igazság még mindig odaát van, érdemes kivárni a plakáton található dátumot, hogy megtudjuk mivel is készülnek az ázsiaiak.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid