Onda V919 3G Air – prémium tablet Androiddal és Windowszal!

1

Objektívnek kellene lennem, de amikor megláttam a címben szereplő készüléket, veszedelmes szinten öntött el a “musthave” érzés. Képzeljetek el egy tökéletes iPad Air klónt (ha tartja az Onda a hagyományt, akkor a kijelző teljesen meg is egyezik az almás cég által használttal), amin egyszerre fut 4.4-es Android KitKat, valamint Windows 8.1. Képzeljétek el, hogy mindezt 200 dollár alatt megkaphatjátok. Elképzeltétek? Ok, mert ez nem álom, hanem az Onda V919 3G Air, egyenesen Kínából!

Onda V919 3G Air 2

Az Apple készülékét nem fogjuk itt dicsérni – bár lenne miért -, hiszen mégis csak egy Androidos oldal vagyunk, de a formatervén a vak is látja, hogy mennyire szép. Nem csak a dizájnt, de a prémium anyaghasználatot, az alumínium unibody házat is megörökölte az Onda mindenes tabletje, amiben még egy 3G modemnek is szorítottak helyet. És még telefonálni is lehet vele. Igen, jól olvastad.

Onda V919 3G Air 3

A kijelző 9.7 colos, és 2048×1536-as felbontással bír 4:3-as képarány mellett, akárcsak a cupertinoi vállalat gyöngyszeme. A dual boot képességet egy BIOS szinten módosított Intel Bay Trail  Z3736F chipset teszi lehetővé, ami 64 bites, négy magos, és az órajele 2.16 GHz. A gördülékeny működést a 2 GB RAM biztosítja, akármelyik rendszerről is legyen szó. A belső tárhely 64 GB, ami kelleni is fog a két operációs rendszernek, de ami marad, az tovább bővíthető akár 128 GB-tal is. Még annyit érdemes megemlíteni, hogy van két kameránk, az előlapon egy 2 megapixeles, a hátlapon pedig egy 5 megapixeles.

Nektek hogy tetszik?

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid