OnePlus 2 – ilyen lesz az új meghívós rendszer

0

Már egy ideje köztudott, hogy a OnePlus 2 kapcsán is visszatér az elődnél megismert meghívásos rendszer. Most a távol-keleti cég egy blogposztban árulta el, hogy milyen változásokra számíthatunk ezzel kapcsolatban.

Ha OnePlus 2-t akarunk majd vásárolni, akkor elődjéhez hasonlóan szükségünk lesz egy meghívóra. Azonban a cég elismerte, hogy korábban voltak hibák a rendszerben, ezért néhány változást szeretnének bevezetni, hogy ezzel is növeljék a vásárlóik elégedettségét.

Először is a nagy érdeklődésnek hála megnövelik a készleten lévő készülékek számát. Ez logikus döntésnek tűnik, ugyanis a OnePlus oldalán a leggyakrabban a “Sold Out” (Elfogyott) felirattal találkozhatunk. Tulajdonképpen bármilyen új terméket vezettek be eddig, legyen az a OnePlus One vagy valamilyen kiegészítő, az már néhány nap múlva el is fogyott. A készlet megnövelését valójában annyira komolyan veszik, hogy az elődhöz képest 30-50-szer több OnePlus 2 lesz raktáron. Ez vagy azt jelenti, hogy hegyekben fognak állni az új készülékek, vagy azt, hogy az elődnél tényleg nagyon kevés mobil volt egyszerre raktáron (én az utóbbira tippelek).

oneplus meghívók

Az is nagy hiba volt a korábbiakban, hogy a meghívókra valóságosan vadászni kellett különböző fórumokon vagy ismerősöknél. Most a OnePlus készíteni fog egy foglalási listát, amire bárki feliratkozhat egy e-mail cím megadásával, és előbb vagy (inkább) utóbb biztosan kapni fog egy meghívót. Korábban említették, hogy a régi fórumtagokat valamilyen formában jutalmazni fogják, most pedig kiderült, hogy ezen a listán kaphatnak előkelő helyet ezek a személyek.

További újdonság, hogy a készülék megvásárlása után egyből kapunk egy meghívót, amit azonnal tovább adhatunk valakinek. Erre az elődnél is meg volt a lehetőségünk, azonban az illetékesek elmondása szerint a OnePlus 2 esetében ezt sokkal gyorsabban és egyszerűbben tehetjük majd meg.

A blogposztban ennyi szerepelt, azonban van itt még egy kis érdekesség. Ugyanis a cég egyik magas rangú vezetője (név szerint Liu Zuohu) leleplezte, hogy a készülék Dual SIM támogatást fog kapni.

OnePlus2_dual sim

A OnePlus 2 Dual SIM foglalattal fog érkezni (A kép a “kínai Twitterről”, a Weiboról származik)

Azt azonban még nem tudni, hogy mind a három OnePlus 2 variáns Dual SIM foglalattal fog-e érkezni. Hiszen a készüléknek lesz egy kifejezetten Kínába szánt verziója is, és ez a piac kedveli igazán a kétkártyás megoldást, valamint ez megmagyarázná, hogy miért “Kína Twitterén” posztolák a hírt. Illetve manapság divatos az is, hogy a második SIM foglalat akár egy MicroSD kártyát is tud fogadni, ezáltal megoldva a bővíthetőséget. Jó lenne, ha ez is bekerülne a OnePlus 2-be.

A telefon ára 322-450 dollár között fog alakulni, a végleges leleplezés pedig magyar idő szerint július 28-án várható.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid