A OnePlus 7 és 7T modellek is megkapják végre a Android 12-t

0

A OnePlus hivatalosan is bejelentette, hogy a OnePlus 7 és a OnePlus 7T modellek hamarosan megkapják az Android 12 frissítést. Habár a szoftver béta verzióját korábban leállították, most ismét letölthető az Oxygen OS 12 Open Beta 1.

A béta verzió tartalmazza az összes új Android 12 funkciót, és bárki letöltheti, akinek OnePlus 7, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T vagy OnePlus 7T Pro készülék van a birtokában. A követelmény csupán annyi, hogy a mobil Oxygen OS 11.0.7.1 vagy 11.0.8.1 buildet futtasson, illetve legyen a belső tárhelyen legalább 4 GB szabad hely. Akinek esetleg nem tetszik az új rendszer, vagy az netán nem megfelelően működik, bármikor könnyedén visszaválthat a korábbi Android 11 szoftverre.

OnePlus 7

A OnePlus részletezte az összes újdonságot, amelyet a frissítés magával hoz, csemegézzünk ezek közül! A játékosok minden bizonnyal örülni fognak majd a HyperBoost képkockasebesség stabilizátornak, illetve a Sötét Módot ellátták három különböző beállítási szinttel, hogy a felhasználói élmény még személyre szabhatóbb legyen. A Smart Battery Engine pedig egy olyan funkció, amely mindenféle algoritmusok révén igyekszik meghosszabbítani az akkumulátor élettartamát. A változtatások és az újítások részletes listáját erre a linkre kattintva tudod megtekinteni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid