OnePlus Two – Snapdragon 810 és 4 GB RAM

0

Már javában készül a méltán híres OnePlus One utódja, ami a vállalat társalapítója, Carl Pei szerint meg fogja lepni az embereket. Ennek ellenére elég sok pletyka került napvilágra az újdonságról, nézzük a legfrissebbeket!

A kijelző mérete még nem tisztázott, és állítólag a gyártó már többször módosította az ezzel kapcsolatos terveit. Most úgy néz ki, hogy talán marad az 5.5 col, a felbontás azonban minden bizonnyal QHD-re nő. Reméljük, hogy sikerül valamit lefaragni a kávából, és akkor a változatlan képátló mellett kompaktabb méretet kapunk.

Koncepció

Koncepció

Processzor tekintetében korábban a Snapdragon 805-ről szóltak a hírek, de a legfrissebb információk szerint az új 8 magos, 64 bites Snapdragon 810 hajthatja a OnePlus Two-t. Ehhez pedig 4 GB RAM tartozhat, és így összességében az egyik legdurvább csúcsmobillal lehet majd dolgunk (eddig egyedül a Xiaomi Mi Note Pro rendelkezik ilyen tulajdonságokkal).

Az akkumulátor kapacitása 3300 mAh lesz a hírek szerint, a szoftver szerepét pedig egy Android 5.0-ra épülő rendszer tölti majd be. Az ár némileg magasabb lehet, mint amennyibe a OnePlus One került, de így is nagyon jó vétel lesz az újdonság.

Hivatalos információink egyelőre még nincsenek, így érdemes fenntartással kezelni az olvasottakat.

TechRadar, GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid