WayTools TextBlade – kiegészítő a sokat gépelőknek

1

Hiába a sok új, és fejlett érintőpanel, hiába lehet már egészen folyamatosan gépelni egy tablet vagy okostelefon kijelzőjén, az emberek java az igazán komoly szövegbevitelt még mindig valódi fizikai billentyűzeten szereti intézni. Nekik lehet érdekes ez az újdonság, amelyet okoseszközök mellé fejlesztett ki a WayTools cég.

Ez az apró alkalmatosság Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál a készülékünkkel, és mágneses csatlakozókkal áll össze. A billentyűk multitouch funkciókat is ismernek, amelyek segítségével még gördülékenyebbé válhat a gépelés. Az apró fizikai billentyűzet csupán 99 dollárba kerül, és bármilyen okoseszközzel párosítható, amennyiben azon legalább iOS 7 vagy Android 4.4 operációs rendszer fut. Az alábbi videón megtekinthető, hogy mennyire hatékony a TextBlade a való életben.

Mit szóltok? Ti beruháznátok erre az apróságra alig száz dollárért?

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid