Így játssz PC-s játékokkal Androidon!

0

Vannak nagyon jó Android játékok, ez tagadhatatlan, és egyre klasszabb PC-s neveket portolnak kedvenc zöld robotos rendszerünkre. De mi van, ha én mégis inkább Witcher 2-vel, vagy Black Edition-ös Painkillerrel szeretnék játszani a mobilomon vagy tabletemen?

Szerencsére van megoldás. Az OnLive alkalmazása segítségével akár 30 napig ingyen élvezhetjük a legjobb PC-s játékokat, mégpedig az androidos készülékünkön.

Az OnLive lényegében egy stream szolgáltatás, tehát nem veszi igénybe készülékünk tárhelyét, és installálásra sincs szükség, ráadásul az sem gond, ha az adott játék nincs a birtokunkban. Semmi nem kell hozzá, csak egy androidos eszköz, egy tisztességes internetkapcsolat és egy kontroller.

Alapjában véve mindenkinek jár egy hét napos próba, hogy megismerjük az egész szolgáltatás mibenlétét, majd ha megtetszett a dolog, akkor egy adott havi összegért – kb. 15 dollár – előfizethetünk rá. Azonban ha most ide kattintotok, egy egész hónapig ingyen használhatjátok az OnLive-ot. Az alkalmazást pedig innen tölthetitek le.

Figyelem: Az 1 hónapos próbaidőszak lejártával automatikusan átvált a csomagunk fizetősre, és bankkártya is kell a regisztrációhoz. Egyébként pedig nemsokára lejár az akció.

AndroidSpin

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid