Március 1-jén jön a HTC új csúcsmobilja

0

Már régóta hallani pletykákat a HTC új zászlóshajójáról, ami Hima kódnéven fut. Most azonban végre megvan a bemutató feltételezett dátuma is, hiszen a gyártó kiküldte a meghívókat egy március 1-jén megrendezésre kerülő eseményre.

A kiadott plakát utópisztikus hangulatot kelt, és ahogy a felirat is mutatja, valami komoly dolog van készülőben. Erre persze szükség is van, hiszen a gyártó nem teljesített túl fényesen az utóbbi időben.

htc-hima-mwc

Bár hivatalosan még semmit sem tudunk a HTC One M8 utódjáról, azért sejthető pár dolog. Szinte biztosra vehető a QHD felbontás, a képátló mérete azonban még kérdéses. Processzor tekintetében a Snapdragon 810 a legvalószínűbb, amihez 3 GB RAM is társul majd.

Kamerák terén is a legjobbat kaphatja a HTC következő csúcsmobilja, a hátlapra valószínűleg egy 20.7 megapixeles szenzor kerül, az előlapra pedig egy 13 megapixeles. A szoftver szerepét az Android 5.0-ra épülő új Sense 7 felület tölti majd be, az akkumulátor pedig 2840 mAh-s lesz a legutóbbi értesülések szerint.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid