Samsung Galaxy S6 – fém keret és üveg hátlap

0

Az eddigi hírek alapján szinte biztosra vettük, hogy a Galaxy S6 teljes egészében fémből készült unibody házzal érkezik. Egy friss jelentés szerint azonban erről szó sincs.

Ha hihetünk a dél-koreából származó információknak, akkor a Samsung Galaxy S6-nak csak a kerete lesz fémből, a hátlap pedig üveg borítást kap. Ez talán kicsit csalódásra adhat okot azoknak, akik egy full alumínium házat vártak, de azért így is lesz bőven fejlődés minőség terén.

Az szendvicsszerűen üveglapok közé helyezett ház leginkább a Sony készülékeit idézheti, de akik napi szinten követik a híreket, azok akár a Xiaomi Mi Note mobilokra is asszociálhatnak, amik remekül ötvözik a fémet és az üveget. Az új Galay S6 dizájnja valószínűleg eltér majd ezektől, de a prémium érzet valami hasonló szintet üthet majd meg.

Mi Note Pro: fém keret és 3D-s üveg hátlap

Mi Note Pro: fém keret és 3D-s üveg hátlap

Az is kiderül a jelentésből, hogy az S6 hátlapja nem lesz házilag leszedhető, illetve választ kapunk arra, hogy miért döntött ilyen kialakítás mellett a Samsung. Azt írják, hogy a dél-koreai gyártó szeretné megkülönböztetni az új zászlóshajóját a Galaxy A szériától, ami három unibody alumínium házzal rendelkező készüléket takar.

A Galaxy S6 alatt egyébként nem egy, hanem két készüléket kell érteni, hiszen szinte biztosra vehető a hajlított kijelzős Edge változat, ami szintén üveg hátlappal és fém kerettel jöhet.

Az új modellek bemutatója a márciusi MWC-n várható, ami nagyjából másfél hónap múlva kerül megrendezésre.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid