A OnePlus a virtuális valóságban leleplezi le következő csúcsmobilját

1

A OnePlus tavalyi jó szokásához híven idén is a virtuális valóságban tervezi leleplezni új csúcskészülékét, az OP3-at. Ennek tiszteletére pedig 30 ezer darab VR-szemüveget adnak oda rajongóiknak, teljesen ingyen.

Néhányan még bizonyára emlékeznek a OnePlus tavalyi kampányára, amikor is a cég hetente leplezett le egy-egy kis részletet az OP2-ről. Az egyik legérdekesebb újításnak a virtuális valóságban történő termékbemutató igérkezett. A dolog felfuttatásához a gyártó még jónéhány Google Cardboard-szerű OnePlusos VR sisakot is szétosztott a rajongók között, hogy minél többen élvezhessék a világ első ilyesfajta bemutatóját.

Most is hasonló dologra számíthatunk a OnePlustól, azonban idén egy lépéssel tovább megy a gyártó. Az egyik újítás a tavalyihoz képest, hogy a helyszín a cég “földi” főhadiszállásával ellentétben most a OnePlus Loop lesz, ami egy animált űrállomás. Így igazán futurisztikus VR-élményben lehet majd része a nézőknek, akiknek a vásárláshoz sem kell majd levenni szemüvegüket. A gyártó ugyanis megígérte, hogy a Loop állomáson közvetlenül megvehetjük majd a OnePlus 3-at.

oneplus loop 2

Továbbá idén sem kell lemondanunk az ingyen VR-szemüvegekről. Az AntVR nevű céggel közösen fejlesztett OnePlus Loop VR Headsetet ugyanis 30 ezer szerencsés vásárló 0 Ft-os áron veheti meg (csak a szállítási költséget kell kifizetni). Ez már jóval fejlettebb a korábbi kartondobozos próbálkozásnál.

oneplus loop vr

A OnePlus tehát idén is elég nagy feneket kerít a termékbemutatójának, nem ússzuk meg egy egyszerű keynote-tal. A hivatalos dátum még nincs meg, de mivel a szemüvegeket június 6-tól szállítják ki, ezért gyanítom, hogy néhány hetet még biztosan várnunk kell az új zászlóshajó-gyilkosra.

UPDATE: a szemüvegek elfogytak

forrás: OnePlus 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid