Óriási hibát követhet el a Samsung a Galaxy S11e-vel

0

A Galaxy S10e az egyik legjobb kompakt telefon a 2019-es felhozatalból, és bizonyára sokan várják az utódját, ami S11e vagy S20e néven jöhet. Viszont ha igazak a legfrissebb hírek, akkor a Samsung egy teljesen másfajta mobillal készül, ami közel sem lesz ennyire kicsi és praktikus.

Miért szerettük a Galaxy S10e-t? Az 5.8 colos kijelző a vékony kerettel párosítva kifejezetten kompakt, könnyen kezelhető méretet eredményezett, ráadásul egy hagyományos lapos megjelenítőről van szó, amit sokan szeretnek.

Ezzel szemben az S11e állítólag 6,2-6,3 colos lesz, vagyis oda a kis méret, ráadásul itt is bevezetik a hajlított széleket, ami bár jól néz ki, de sokkal sérülékenyebb, nehezebb rá védőüveget tenni, és több a véletlen érintés. Ami pedig még fontos változás, hogy az ujjlenyomat-olvasó már nem oldalt lesz, hanem a képernyőbe költözik.

Az egyik legismertebb kiszivárogtató szerint ilyen lesz a mobil:

A készülék 151.7 x 69.1 x 7.9 mm-es dimenziókkal érkezhet, ami a Galaxy S10-hez áll a legközelebb (149.9 x 70.4 x 7.8 mm). Persze van némi jó hírünk is, a Galaxy S11e (vagy S20e) egy egész méretes, 4000 mAh-s aksival jöhet, és természetesen csúcshardver dolgozik majd benne (Snapdragon 865 vagy Exynos 990).

Mit szólsz a Galaxy S11e-hez az eddigi infók alapján? Szerinted is csalódás lesz?

Frissítés: sokan tévesen úgy értelmezték a cikket, hogy a nagy kijelzős mobilok ellen szól. Itt nem az a baj, hogy nagy telefont csinál a Samsung. Legyenek nagy mobilok, sokan szeretik őket, én is. A gond az, hogy az S10e-vel volt egy remek kompakt, lapos kijelzős verzió azoknak, akik ilyenre vágynak, és most úgy néz ki, hogy nem lesz ilyen többé. Biztosat persze egyelőre nem tudunk, majd csak a bemutatón derülnek ki a hivatalos részletek. 

Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid