Megszavazták 2019 legjobb telefonjait!

0

A világ egyik legnagyobb okostelefonokkal foglalkozó weboldala, a GSMArena csinált egy szavazást, amelyben három kategóriában lehetett kiválasztani az olvasók által legjobbnak vélt készüléket. Így nem csak a csúcsmobilok közül, hanem a középkategóriában és a belépőszinten is avattak győztest.

Kategóriánként 20 telefon indult az első helyért, majd mindegyikből a legjobb 5-öt újra összeeresztették, hogy minél korrektebb legyen a verseny. A végső szavazáson 70 ezernél is többen vettek részt a világ minden tájáról, íme az eredmények!

Legjobb csúcsmobil 2019

Nem túlzottan meglepő módon a legjobb zászlóshajó a Samsung Galaxy Note 10+ lett. A szavazatok harmadát szerezte meg, így magabiztosan vezeti a kategóriát, de azért érdemes megemlíteni a második helyezettet is, ami a OnePlus 7T Pro lett, mégpedig a voksok 20%-ával.

Legjobb középkategóriás mobil 2019

Idén rendesen el voltunk látva erős, de megfizethető okostelefonokkal, de a Redmi Note 8 Pro így is nagy előnnyel nyert, hiszen a végső szavazáson a résztvevők több, mint fele, egész pontosan 51%-a ezt választotta. A második pedig 16%-kal a Samsung Galaxy A70 lett.

Legjobb belépőszintű mobil 2019

Nem mindenki akar vagy tud drága telefont venni, sőt, egyesek kifejezetten olcsót keresnek, és szerencsére manapság már a belépőszinten is igen korrekt készülékeket találni. 2019 legjobbja a Samsung Galaxy M20 lett a szavazatok 30%-ával, és bár nálunk sajnos nem jelent meg a mobil, de úgy gondoljuk, hogy az ára és a tudása alapján megérdemelten van az első helyen. Nem mellesleg itt volt a legszorosabb a verseny, ugyanis a második 23%-kal a Huawei Y9 Prime (2019) lett.

Egyetértesz a győztesekkel? Vagy más készüléket választottál volna? Írd meg nekünk kommentben!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid