A Samsung Galaxy S20 Ultra lehet a gyártó legütősebb új csúcsmodellje

0

Arról már többször olvashattunk pletykákat, hogy a Samsung jövőre változtat a Galaxy S széria elnevezésén, és a legutóbbi infók szerint S11 helyett S20 lesz a sorozat neve. Ám úgy néz ki, nem csak a szám változik.

A legfrissebb hírek szerint az S10e-nek nem is lesz valódi utódja, és az alap Galaxy S20 lesz az új széria legkisebb tagja a maga 6,2 colos kijelzőjével. Ez egyébként az a mobil, amiről korábban S11e néven lehetett hallani. A készülék tripla hátlapi kamerával (108MP, 5x telefotó és ultraszéles látószög) és 3800-4000 mAh-s akkuval jöhet.

Ez lehet a Galaxy S20

A középső modell a Galaxy S20+ lehet, ez már 6,7 colos kijelzővel jöhet, és 4500 mAh körüli telepet kap, a hátlapján pedig négy kamera lesz.

Ilyen lehet a Galaxy S20+

A legdurvább verzió pedig Samsung Galaxy S20 Ultra néven érkezhet, ez állítólag 6,9 colos kijelzővel, 5000 mAh-s aksival és öt hátlapi kamerával bír majd.

A Galaxy S20 Ultra kamerái?!

Ezekről az új nevekről egyébként egy tokgyártó vállalat adott hírt, de azt korábban már egy másik megbízható forrás is megerősítette, hogy S20 lesz az új széria neve. Bár az infók még nem hivatalosak, így érdemes némi fenntartással kezelni őket, de elég valószínű, hogy van valóságalapjuk.

Az új csúcsmodellek bemutatója február közepe felé várható, és márciusban már meg is lehet majd vásárolni a készülékeket.

Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid