Óriási mérföldkövet ért el a Harmony OS

0

A Huawei töretlenül frissíti a korábbi készülékeit az új rendszerre, és a napokban elérték a 100 milliós számot, ami egy igen jelentős mérföldkő. 

A Huawei fogyasztói üzletágának vezetője jelentette be szeptember 13-án, hogy már 100 millió okostelefon és táblagép kapta meg a Harmony OS frissítést. Fontos kiemelni, hogy ezek csak a frissítések, ezen felül ott vannak még azok az eszközök is, amelyek már gyárilag az új rendszert futtatják.

A Harmony OS frissítések egyébként június 2-án indultak, tehát nagyjából három és fél hónap alatt sikerült ezt a szép számot elérni. Ehhez arra is szükség volt, hogy minél több modellre kiadják a rendszert, de ezzel nem volt probléma, hiszen már több, mint 100-féle okostelefonra és táblagépre jelent meg a szoftver, ezek között vannak például a P30 és P40 készülékek, illetve a Mate sorozat újabb generációi. A sor persze itt még nem áll meg, egészen a Huawei P10 és a Mate 10 mobilokig visszamenőleg tervezi a frissítést a Huawei, márpedig ezek nem mai telefonok.

A Harmony OS tehát eddig jól teljesít, de egyelőre csak Kínában terjed, más régiókban még nem indultak meg a frissítések. Az igazi próbatétel az lesz, amikor más piacokon is megpróbálják majd bevezetni, de egyelőre fogalmunk sincs, hogy például Európában mit tervez a gyártó.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid