Olcsón biztosít 5G hozzáférést a TCL 20 R

0

Ahhoz, hogy az 5G technológia terjedjen nem csupán az infrastruktúrának kell kiépülnie, de kellenek a megfizethető készülékek is, amelyek támogatják az új hálózati szabványt. Ezen ajánlatok sorát gazdagítja a minap leleplezett TCL 20 R, ami a 20-as széria legolcsóbb tagja az európai vásárlók számára.

Az újdonság 6,52 colos képernyővel bír, ami 90 Hz-es képfrissítést, 180 Hz-es érintésérzékenységet, valamint 1600 x 720 pixeles felbontást kínál egy hagyományos IPS LCD panelen, 500 nites maximális fényerő mellett. A megjelenítő mögött MediaTek Dimensity 700 végzi a munka dandárját, 4 GB RAM-mal valamint 64 GB háttértárral kiegészítve, ami azért egyáltalán nem egy rossz összeállítás.

Amennyiben fotókat szeretnénk készíteni, választani lehet a hátoldali 13 megapixeles elsődleges, 2 megapixeles makró és szinten 2 megapixeles mélységérzékelő modulokat tartalmazó kamerakészlet, vagy az előlapi kamera között, aminek felbontását egyelőre nem részletezték. A TCL 20 R mobilitását egy 4500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, amit 10 wattos töltőkkel lehet etetni.

A gyártó három évig biztosít negyedévente érkező biztonsági frissítéseket, illetve egy új Android főverziót, vagyis megkapjuk majd az Android 12 rendszert is, most ugyanis 11-et futtat a készülék. A TCL 20 R hónap végétől lesz elérhető bizonyos európai országokban, ahol 249 eurót, vagyis cirka 87 ezer forintot fognak elkérni érte.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid