Egy hónap múlva jöhet a OnePlus 9 RT

0

Az előző hónapban már lehetett arról hallani, hogy a OnePlus 9 család hamarosan egy új taggal, a OnePlus 9 RT-vel bővülhet. A fejlesztés ideje alatt a “Martini” kódnevet viselő okostelefonról már akkor azt beszélték, hogy valamikor ősszel, októberben debütálhat, de most OnLeaks jóvoltából az is kiderült, hogy napra pontosan mikor találkozhatunk a készülékkel. 

A szavahihető szivárogtató úgy tudja, hogy a OnePlus 9 RT október 15-én érkezhet, habár a gyártó részéről egyelőre említés sem esett a készülékről. Azért szóbeszédekből nincs hiány, az okostelefon állítólag Qualcomm Snapdragon 870 lapkakészlettel, 120 Hz-es AMOLED képernyővel és 4500 mAh kapacitású, 65 wattos töltést támogató akkumulátorral debütálhat.

Előzetes render

A OnePlus 9 RT fotózás során sem fogja cserben hagyni jövendőbeli tulajdonosát, mert állítólag egy 50 megapixeles elsődleges képrögzítő modulja lesz, mégpedig egy Sony gyártmányú IMX766 szenzorral felszerelve. Azt is beszélik, hogy a készülék lesz az első, ami már gyárilag Android 12 alapokon nyugvó Oxygen OS 12 operációs rendszert futtat. Az előzetes értesülések szerint nekünk európaiaknak annyira nem érdemes várni a telefon jöttét, mert annak forgalmazása Indiára és Kínára korlátozódik majd, globális értékesítés nem lesz. Reméljük tévednek.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid