Összeolvad a Facebook és a Messenger nem túl közkedvelt funkciója

0

A Facebook szinte minden platformjára bevezette a Snapchattől nyúlt sztorikat, és most úgy döntöttek, hogy kicsit enyhítenek a zűrzavaron.

A 24 óra után eltűnő sztorik megtalálhatók Facebookon, Messengeren, Instagramon és WhatsAppon is (mind a Facebook tulajdona), ám eddig mindegyik külön-külön működött, egymástól függetlenül. Most azonban bejelentették, hogy összevonják a facebookos és a messengeres történeteket, így ha az egyik platformon megosztasz valamit, akkor az a másikon is látható lesz.

Mindez egy logikus lépés, és minden bizonnyal hasznos lesz azok számára, akik használják ezt a funkciót, de a többség valószínűleg inkább a megszüntetést választaná, ha lehetne.

Egyedül Instagrmon lett átütő siker a Stories fícsör, itt rengeteg tartalmat osztanak meg a felhasználók, éppen ezért a későbbiekben ezt is összekapcsolják majd a Facebookal, de csak olyan módon, hogy az instás történetek megoszthatók lesznek a Facebookon is.

A Messenger és a Facebook sztorik összekapcsolása hamarosan aktiválásra kerül, de nem mindenkinél egyszerre jelenik majd meg a frissítés, érdemes türelemmel várni.

via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid