Itt az Oukitel K3 – Hatalmas aksi és 4 kamera

3

Időnként beszámolunk nektek egy-egy nagyobb akkumulátorral szerelt készülékről, hiszen sokan ilyet preferálnak a mindennapokra. Nekik lehet érdekes alternatíva az Outkitel K3 a maga 6000 mAh-s aksijával és kedvező árával.

Az Outkitel K3 kifejezetten tartós társ lehet mindennapi használatra, és minden adott ahhoz, hogy sikeres termék legyen. Az MTK6750T 8 magos chipje és 4 GB rendszermemória került bele. Emellett 64 GB háttértárat kapott, ami akár egy 128 GB-os memóriakártyával is bővíthető.

Az elegáns készülékházhoz igényes anyaghasználat párosul, hiszen alumínium és üveg jellemzi a telefont, és az élek 2.5D kerekítést kaptak a kényelmesebb fogás miatt.

Kijelzőből egy 5.5 colos, Full HD felbontással rendelkező panel került a K3-ba, és szerencsére megtartották a Home gombot is, így nem a kijelzőből veszi el a helyet a vezérlés, és ebbe került a már-már alapnak számító ujjlenyomat-olvasó is. A készüléken Android 7.0 fut, így naprakész szoftverrel érkezik.

Kamerából rögtön 4 is került az Outkitel mobiljába, hiszen elöl-hátul duál megoldást kapunk. Mindkét oldalon egy 16 megapixeles optikáról van szó, egy 2 megapixeles segédkamerával kiegészítve. A telefon 2 SIM kártyát fogad, és említést érdemel a B20-as LTE támogatás, azaz hazánkban is gond nélkül tudunk vele mobilnetezni.

A készülék legnagyobb előnye a 6000 mAh-s akkumulátor, amely brutális használati időt ígér, pl. 24 órás navigációt, vagy akár 25 óra Facebook használatot. Átlagos használattal nagyjából 3-4 naponta kell feltöltenünk a gyártó szerint, ami nagyon jónak számít. A másik különlegesség, hogy powerbankként is használható a telefon, így más kütyüket tudunk tölteni vele egy OTG kábel segítségével.

Az Outkitel K3 már előrendelhető a Tomtop weboldalán. Jelenleg 160 dollárt kérnek érte ezen a linken, ami kb. nettó 41.500 Ft, ingyenes szállítással.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid