Pár napon belül debütálhat a OnePlus 10 Pro

0

Arról mi is írtunk korábban, hogy a OnePlus 10 Pro – és vélhetően vele együtt az alapmodell is – a megszokottnál jóval hamarabb megjelenhet, ezt ráadásul még a gyártó vezetője is megerősítette. Pete Lau azt mondta, “találkozunk januárban” de azt nem említette, hogy erre a randevúra az újév első pár napjában sor kerülhet. A legújabb infók szerint ugyanis már január 4-én leleplezhetik az új OnePlus zászlóshajókat.

Szóval a helyzet az, hogy a OnePlus 10 Pro megjelent a JD.com nevű kínai forgalmazó oldalán, ahol az van kiírva a terméklapon, hogy az előrendelés január 4-én indul, ez alapján pedig okkal feltételezhetjük, hogy a dátum egyben a kínai bemutató napja is.

Ha visszatekintünk a múltra, a OnePlus általában március és május között dobta piacra az adott év első felére szánt zászlóshajó készülékeit, így az sem kizárható, hogy valamiféle tévedés történt, és végül csak később érkeznek majd a telefonok. Persze a januári bemutatóra elég jó esély van, hiszen ezt a vállalat vezetője már elhintette.

Habár a OnePlus 10 és annak Pro variánsa januárban megérkezik Kínába, a csúcsmobilok globális bevezetésére jó eséllyel csak valamikor tavasszal kerül majd sor. Akárhogy is, már csak napok vannak hátra január 4-ig, így hamarosan elsőkézből tudhatjuk meg, hogy mégis mire készül a kínai gyártó.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid