Pár napon belül érkezik a Xiaomi Civi 3, ami más néven Európába is eljuthat

0

A Xiaomi Civi telefonokat csak Kínában lehet megvásárolni, azonban más néven Európába is el szoktak jutni, a Civi 2 például szinte teljesen megegyezik a Xiaomi 13 Lite-tal, így a hamarosan érkező Civi 3 is érdekes lehet számunkra.

A Xiaomi nemrég hivatalosan is megerősítette, hogy pár napon belül, egész pontosan május 25-én érkezik a Civi 3. A telefon négy színben (lila, arany, zöld és szürke) lesz kapható, és már azt is tudni, hogy hogyan néz ki a hátlapja, ugyanis a gyártó megosztott néhány hivatalos kedvcsináló képet.

Íme az egyes változatok külön-külön is:

A színeket a WGSN-nel közösen fejlesztik, ez egy trend-előrejelző cég, ami dizájnnal és divattal is foglalkozik. A négy változatból három kéttónusú hátlapot kap.

A telefon hátoldalán 50 MP-es fő kamera lesz OIS-szel (jó eséllyel Sony IMX800 érzékelővel), ami egy kör alakú szigeten foglal helyet két másik szenzor társaságában. A meghajtásról az emelt órajelű Dimensity 8200 Ultra processzor gondoskodhat, ez egy kifejezetten erős, felsőkategóriás megoldás.

A Xiaomi egyelőre mást nem árult el a specifikációkról és a funkciókról, de már nem kell sokat várni a hivatalos leleplezésre. Ha szerencsénk van, akkor a mobil Európába is eljut majd, talán Xiaomi 14 Lite néven.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid