Az év vége előtt befuthat a hajlítható ZTE Nubia Z60 Fold

0

Egyre több gyártó száll be a hajlítható okostelefonok versenyébe, a két legutóbbi nevező a Tecno és a Google. Mielőtt véget ér 2023, egy újabb cég csatlakozhat a küzdelemhez a saját ajánlatával, ugyanis a legfrissebb értesülések szerint a ZTE, vagyis jobban mondva annak almárkája, a Nubia is készül egy hajlítható képernyős okostelefonnal. 

A készülék a hírek szerint a ZTE Nubia Z60 Fold névre fog hallgatni, már a modellszáma is ismert – NX801J. A mobil ugyanazt a dizájnt fogja tovább vinni, mint a Samsung Galaxy Z Fold modellek, tehát nem egy flip kialakítású modellről van szó. A belső részen található hajlítható kijelző az előzetes információk szerint 7,3 colos lesz, természetesen egy AMOLED technológián alapuló megoldást alkalmaznak majd. Igaz, az LCD panelt is meg lehet hajlítani, de csak egyszer…

A ZTE Nubia Z60 Fold meghajtásáért Snapdragon 8 szériás chipset felel, ám a pontos típus egyelőre nem ismert. Hogy a felhasználói élmény minden esetben gördülékeny maradhasson, a chipset mellé 12 GB RAM-ot szerelnek, a belső tárhely pedig kiszereléstől függően 256 vagy 512 GB-os is lehet. Az energiaellátást egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosíthatja, a telep állítólag támogatni fogja a 100 wattos gyorstöltést, ami szimpla mobilok esetében is szélvészgyorsnak számít, nem hogy a hajlítható készülékek mezőnyében.

A hajlítható Nubia valamikor október és december között debütálhat, három, jelenleg még ismeretlen árnyalatban. Amennyiben a ZTE Nubia Z60 Fold érkezése nem kacsa, akkor valószínűleg még fogunk hallani róla, hiszen a megjelenésig temérdek idő van.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid