Pár napon belül jöhet a Huawei Honor Play 5X

0

A kínai Huawei kiküldte a meghívókat egy október 10-én tartandó sajtórendezvényre. Az eseményen arra lehet számítani, hogy bemutatják a Honor Play 5X-et. A készülék nemrég megkapta a tanúsítványát a kínai telekommunikációs hivataltól, és az adatbázisukat nézve egy alsó-középkategóriás masinára számíthatunk. 

Bár olyan információkat, mint a mobil ára nyilvánvalóan nem tudni, de 150 dollár körüli összeget spekulálnak a hozzáértők. Hogy ezért mi is jár? Nos, ha hihetünk a korábbi értesüléseknek, akkor egy 4000 mAh-s telep mindenképpen részét képezi a hardveres jellemzőknek, ami a készülék egyik leginkább csábító tulajdonsága.

Huawei-Honor-Play-5X-is-certified-by-TENAA

A Honor Play 5X egy 5 colos kijelzőt kaphat, melyen 1280×720 pixel található, ami 294 ppi-s képpontsűrűséget eredményez. A megjelenítő mögött egy MediaTek MT6735 chispet található, amelyben négy darab 1.3 GHz-es mag, valamint egy Mali-T720 grafikus gyorsító található. A rendszermemória mennyisége 2 GB, ezen túlmenően kapunk egy 16 GB-os flash tárhelyet is, ami ráadásul bővíthető. Természetesen az LTE támogatás sem marad ki.

A Huawei meghívója az október 10-ei rendezvényre

A Huawei meghívója az október 10-ei rendezvényre

A kínaiak azokra is gondoltak, akik a készülékkel fényképeket szeretnének készíteni. A hátoldalon egy 13 megapixeles elsődleges kamera csücsül, míg az előlapon egy 5 megapixeles apparátus várja az önfotózni vágyókat. A mobil gyárilag Android 5.1 Lollipopot futtat.

A telefon 9.7 mm vastag, a mérlegen pedig 159 grammot nyom. Egyébként egy másik készüléket is várnak a 10-ei rendezvényre, de a pletykákkal ellentétben az, hogy a P9-et bemutatnák, igen valószínűtlennek hat. Mindenesetre a szombati bemutató után okosabbak leszünk.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid