Paródia kerekedett a Pixel 3 XL strapatesztjéből

0

Zach egyik legjobb tesztjét láthatjuk ezúttal, amelyben rengeteg poént elsüt. Mi más lehetne a célpont, mint a hatalmas szenzorsziget, melyen akár egy repülő is landolhatna.

A Pixel 3 XL szupergyors lett, és remek képeket lehet készíteni vele, ám megjelenése óta a hatalmas notch miatt csúfolják. Nem mehetett el szó nélkül emellett Zack, a JerryRigEverything csatorna videósa sem, így az eddig legviccesebbre sikerült strapatesztet sikerült összehoznia. A tesztbe egy kis dbrand skin reklámot is belecsempészik ezúttal, amely állítsa szerint az új kedvence lett. Persze csak a golyóálló banán után.

A Mohs-skála teszten a szokásos eredményt kapjuk, és a 6. fokozottól kezd el karcolódni a kijelzőt borító Gorilla Glass. Itt érkezik is egy hatalmas poén, ugyanis duál szelfikamera került a mobilra, amelyből az egyik csoportképek készítésére szolgálna. Szerinte ez nagyon hasznos lenne, amennyiben lennének barátaink, és kimozdulnánk néha. Ám mivel kockák vagyunk, akik videókat néznek, úgysem fogjuk kihasználni.

Az hátlapot takaró üveg kifejezetten egyedi lett, mivel egy része teljesen matt, ám ez sajnos semmi ellenállást nem mutat a karcokkal szemben. Akár egy érme vagy kulcs is hatalmas károkat tehet benne, így aki nem tokban használja majd, annak bizony nagyon le fog amortizálódni ez a felület. Itt emberünk a pixel fogalmára is kitér, melyet szimplán a telefon hátába karcolva szemléltet nekünk.

A festés szerinte elég szokatlan, és faragás hatására fura hangot ad ki. Véleménye szerint ez hasonló ahhoz a festékhez, amellyel a saját off-road kerekesszékét is festi. Az ujjlenyomat-olvasó szintén könnyen karcolható, ám utána is egész korrektül látta el a dolgát.

Az OLED panel jól reagált a hőre, hiszen maradandó károsodást nem szenvedett el. Itt kitér a szezonszigetre is. Szerinte a focipálya méretű notch kifejezetten zavaró, ráadásul a két szenzorral pont úgy mutat, mint egy arc, amelyik csak azért ül ott, hogy ítélkezzen. A hajlítást egyébként jól bírja a mobil, így összességében jól vizsgázott.

A teszt után még jöjjön egy érdekes videó, melyben a karcolás “javítását” mutatják be nekünk. Erica Griffin szemlélteti, hogy a karcok könnyen eltüntethetőek egy kis szappanos vízzel ellátott fogkefével.

Bár kissé szkeptikusak vagyunk a dologgal kapcsolatban, de a videó szerint működik.

Forrás: JerryRigEverything

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid