Pénztárcabarát tabletekkel rukkolt elő a Polaroid

0

A Kodak mellett a Polaroid is az okos készülékek piaca felé nyitott az idei CES-en, hiszen két rendkívül kedvező árú táblagépet mutatott be.

Az amerikai vállalat azért nem teljesen rutintalan a műfajban, az L széria már korábban is létezett. A két újdonság – az L7 és az L10 – a Las Vegas-i Consumer Electronics Show-n debütált, ahol az érdeklődők ki is próbálhatták őket. Hihetetlen, de mindkettő a kijelző mérete után kapta a nevét. Sajnos részletes specifikációkat egyelőre nem tudni, de az biztos, hogy valamilyen négymagos chipset dolgozik bennük, illetve az, hogy sem a WiFi, sem a Bluetooth nem maradtak ki a funkciók közül. Szenzációs, nem? :)
Polaroid L7
Ami viszont tényleg örömteli, hogy mindkettő Android 5.0 Lollipoppal érkezik majd a polcokra. Az árakat hagytam a végére, mert tényleg nagyon jól hangzanak: az L7 99.99 dollárba, az L10 pedig 149.99 dollárba fog kerülni. Remélhetőleg ezért az árért valami kellemes vas kerül a motorháztető alá, mindenesetre alig várom, hogy többet megtudjak a két masináról.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid