Percek alatt elfogyott a Xiaomi Redmi Note 5 Pro

0

Megkezdték az új Xiaomi Redmi Note 5 Pro árusítását Indiában, ám az első készlet pillanatok alatt elfogyott, ami elég komoly felháborodáshoz vezetett.

A gyártó bejelentése szerint kevesebb, mint 3 perc alatt 300 ezer készülék talált gazdára, és az eseményt minden idők legnagyobb indiai vásárának nevezte a Xiaomi. Az elégedetlen felhasználók azonban kicsit máshogy számoltak be erről Twitteren.

A legtöbben arra panaszkodtak, hogy szó sincs 3 percről, ugyanis már 10 másodperc után behalt a weboldal a hatalmas terheléstől, így sokan nem tudtak rendelni. Sőt, egyesek azt írják, hogy utólag törölték a leadott rendelésüket készlethiány miatt. Az elégedetlen kommentek szinte elárasztják a Xiaomi indiai Twitter-oldalát.

Egyébként nem csoda a hatalmas érdeklődés a készülék iránt, hiszen nagyon korrekt telefon lett a Redmi Note 5 Pro, és mindössze 215 dollárnak megfelelő összeget kérnek érte. A következő villámvásár február 28-án lesz, így akik most lemaradtak róla, azok hamarosan újra próbálkozhatnak.

Forrás: Xiaomi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid