Periszkópos kamerával jöhet a Xiaomi Mi MIX 3

0

Elképzelhető, hogy a notch után újabb trend van kibontakozóban, hiszen úgy tűnik, hogy a Xiaomi is elkezdi használni a legújabb megoldást, melynek segítségével még tovább csökkenhetnek a kávák.

Először a Vivo NEX-nél találkoztunk a peliszkópszerűen kiemelkedő kamerával, majd az Oppo Find X-nél láthattuk ennek a továbbfejlesztett változatát, és nagyobb összegben mernénk fogadni rá, hogy idén még lesz pár mobil, ami hasonló megoldást kap.

A következő a Xiaomi Mi MIX széria tagja lehet, hiszen ezen modelleknél pont a kávák eltüntetésén volt a hangsúly eddig is. Annak ellenére, hogy remek eredményeket mutattak fel ezen a téren, az új megoldással még tovább tudnák növelni a kijelző méretét az adott készülékházhoz képest. Már ki is került egy kép, ami arra utal, hogy a Mi MIX 3 egy úgynevezett “pop-up”, vagyis fentről előbukkanó kamerával érkezik majd.

A készülék nevét nem fedik fel, de minden jel a Mi MIX 3-ra utal. A cég már be is adta a terveit egy ilyen mobilra, amely motorikusan kiemelkedő kamerával bír, és ez tartalmazza a vakut is.

Azt is megtudhatjuk a poszterről, hogy szeptemberben lesz bemutatva az újítás, így mindössze két hónapot kell már csak várni rá.

Nemrég egyébként egy állítólagos fotó is kiszivárgott a Xiaomi Mi MIX 3-ról, amiről egyelőre nem tudjuk, hogy valódi-e, de azért megmutatjuk:

Forrás: Gsmarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid