Piros színű OnePlus 3 érkezhet

0

A OnePlus 3 jelenleg csak a Graphite-nak nevezett ezüstszürke színben kapható, azonban a Soft Gold fantázianevet viselő aranyszínű kiadás is hamarosan elérhetővé válik. Az új pletykák szerint viszont nem kell megelégednünk ennyivel, érkezik egy sokkal egyedibb modell is, a piros OnePlus 3.

Frissítés: A OnePlus hivatalosan is közölte, hogy a pletykák nem igazak, nem lesz piros OnePlus 3. Pedig jó lett volna…

A vörösen pompázó készülék a OnePlus kínai weboldalán tűnt fel néhány pillanat erejéig, mielőtt gyorsan törölték azt. Nem ez lenne az első alkalom, hogy egy gyártó ilyen “ügyetlen módon” szivárogtatja ki valamely még be nem jelentett termékét, de ismerjük be, hogy a szándékosság gyanúja is fenn áll ilyen esetekben.

A képeken gyönyörűen fest a mobil, kevés hasonló készülék van most a piacon.

A képeken gyönyörűen fest a mobil, kevés hasonló készülék van most a piacon.

Az viszont elég vicces, hogy a hátulról nézve eleve HTC-s OnePlus 3 pont abban a színben érkezik majd, ami egy ideig a HTC csúcsmobiljainak sajátja volt. A One M7 és M8 is kapható volt pirosban, és mondanom sem kell, hogy elég szembetűnő a hasonlóság azon készülékek és az OP3 között.

htc one m8 red

A piros OnePlus 3 létezése egyelőre még nem biztos, de ne lepődjünk meg, ha a közeljövőben egy limitált szériás OP3 fog vörösben tetszelegni.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid