Plusz kijelzőt is tehetünk majd az LG G8-ra

0

Az új LG zászlóshajó a következő hónapban az MWC kiállításon debütálhat, és a legfrissebb értesülések szerint a készülék tartogatni fog néhány meglepetést. Az LG G8 ThinQ egy különleges két kijelzős kiépítést kaphat, és az alábbiakban utánajárunk, hogyan is fog ez festeni a gyakorlatban.

Két különböző jelentés is megerősíteni látszik, hogy az LG G8 dupla kijelzős kiépítéssel is használható lesz, ám ezúttal nem apró másodlagos megjelenítővel kell elképzelni ezt az egészet, mint a korábbi LG V szériás okostelefonoknál.

A CNet értesülései alapján ez a plusz képernyő külön csatlakoztatható lesz egy különleges tok segítségével, a végeredmény pedig valami nagyon hasonló lesz a ZTE Axon M készülékhez. Sajnos az említett mobillal ellentétben ez a megoldás nem lesz hajlítható, viszont az extrém vékony kijelző körüli keretnek köszönhetően minimális lesz a képernyők közötti hézag. A jóslatok alapján annyira vékony lesz ez a rés, hogy az okostelefon valóban egyetlen óriási képernyővel rendelkező eszköznek fog tűnni.

ZTE Axon M

A koreai források úgy tudják, ebben az állapotban az LG csúcstelefonja 7 colos képátlójú megjelenítőt kínál majd a felhasználók számára. A hardveres újításhoz természetesen szoftveres újdonság is jár egy úgynevezett “Touchless” (érintés nélküli) mód képében, amelynek a segítségével mindössze kézmozdulatokra lesz szükség a készülék vezérléséhez.

Egyelőre ennyit tudni az LG G8 ThinQ-ról – ami akár egy teljesen más nevet is kaphat -, de mivel rohamosan közeledik a bemutató napja, valószínűleg újabb érdekességek fognak napvilágra kerülni a későbbiek folyamán. A készülék várható ára a pletykák szerint körülbelül 890 dollár lesz helyi valutából átszámítva.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid