Praktikus ajándék ötletek karácsonyra Xperiásoknak, nem csak Xperiákra

0

Hallod a távolból a karácsonyi csengő jellegzetes hangját? Ünnepi lázban ég a város, a díszek már egyébként is több hónapja kikerültek az utcára, és az utolsó gyertyákat gyújtjuk az adventi koszorún. Egy tökéletes karácsonyhoz mindig a lehető legjobban fel kell készülni, hogy kényelmesen, kipihenten töltsd az ünnepeket.

A karácsonyi időszak sarkalatos pontja az ajándékozás. Ez az, amivel talán a legtöbb időt és energiát eltöltjük. Nem véletlenül, hiszen olyan ajándékokat szeretnénk adni, aminek a megajándékozott fél is őszintén tud örülni. A következőkben olyan termékeket mutat be nektek a Smart Clinic, melyek alkalmasak lehetnek karácsonyi ajándéknak és megkönnyítheted velük az ajándékvásárlás fárasztó ceremóniáját.

ExoMount Touch univerzális autós tartó

Fogadni mernénk, hogy van olyan ember a környezetedben, aki mindenhová autóval jár, és mindene a vezetés. Ideális választás lehet egy autós tartóval meglepni őt az ünnepek alatt. Az ExoMount autós tartó minden okostelefonnal kompatibilis. Nem számít, hogy az adott ismerősödnek Sony Xperia, Samsung Galaxy, LG vagy Nexus, esetleg HTC vagy Huawei márkájú telefonja van, bármelyiket bele tudja illeszteni.

autos-tarto

Vezetés közben egyébként sem kényelmes – ráadásul szabályellenes – a telefont kézben tartva használni. De ha felszereled egy ExoMount Touch autós tartóba, kijelzője könnyen belátható lesz, és még könnyebben használható. 360°-ban fordul az eleje, tehát mindegy, hogy a volán mögött, vagy az anyósülésben ülve használod, hiszen tényleg bármilyen szögből látni fogod. Felhelyezése roppant egyszerű, árazása korrekt, így ideális ajándéknak minősül. Felkeltette az érdeklődésed az ExoMount Touch? Ezen a linken további információkat találsz és meg is vásárolhatod a terméket.

Sony Stereo Headset – Sony Travel Charger

A Sony-tól egyáltalán nem áll messze a multimédia világa, sőt, egyértelműen kijelenthető, hogy abban érzi igazán otthon magát. Nem véletlen, hogy az Xperia telefonok zenei alkalmazása is kiforrott. Azonban a telefonhoz kapott fülhallgató, csakúgy, mint az összes többi, az évek alatt elhasználódik. Eltörhet benne a kábel, és ez rendkívül idegesítő problémákkal járhat.

sony-stereo-headset_5804c5d506175

Gondolj csak a recsegésre, vagy arra, amikor mozgatnod kell a kábelt, hogy mind a két fülhallgatóból szóljon a zene. Mivel hivatalos Sony gyártmány, így a telefont irányíthatod a fülhallgató kontrollpanelével is, ki sem kell venned a zsebedből használat közben. Ha a Sony Stereo Headset-et választanád ajándéknak, ezen a linken többet is meg tudhatsz róla.

sony-travel-charger-micro-usb_5804bf938af1e

Hasonló problémákkal küszködnek az idősebb töltők is. Altalában mindennap szükség van rájuk, így ezek garantáltan a leggyakrabban használt kiegészítői a telefonoknak. Érdemes azonban meggondolnod, hogy milyen minőségű töltőt vásárolsz, ugyanis a rosszabb minőségűek több problémát is okozhatnak a készülékedben. A Sony Travel Charger hozza a gyártótól elvárt minőséget, és biztonságos a használata. Ideális választás lehet, ha Sony vagy egyéb Micro-USB porttal rendelkező készüléked szeretnéd ellátni energiával.

Sony Bluetooth Headset

A munkád elhagyhatatlan része a folyamatos telefonálás? Minden percben csörög a telefonod? Ha magadra ismertél, vagy ismersz ilyen embert a környezetedben, a Sony Bluetooth Headset lehet neki a legmegfelelőbb ajándék.

sony-bluetooth-headset_56cda254d1b29

Ez a rendkívül praktikus kiegészítő lehetőséget biztosít arra, hogy akár egyetlen gombnyomással fogadd a bejövő hívásokat, anélkül, hogy elő kelljen venned a telefont. Az utcán nagy tömegben, az autóban ülve, vagy épp a metrón várva, a következő megálló előtti nagyobb fékezésnél érzed majd igazán ennek a kiegészítőnek a praktikusságát.

Karc- és ütésálló Sony Xperia kijelzővédők

Egy új telefon valóban csodaszép karácsonyi ajándék lehet. Annak megőrzése viszont csakis a te feladatod. Hamar rájönnek az okostelefon használók, hogy a készülékek legérzékenyebb része a kijelzőjük.

Elég egy rossz helyre mért tompa ütés, és máris eltörhet, megrepedhet az érintő. Ha pedig a zsebedben a lakáskulcs mellé csúsztatod, könnyen megkarcolódhat. A kijelző cseréje igen költséges művelet, ezért érdemes a megelőzésre koncentrálni, nem pedig az utókezelésben bízni. Ajánlott tehát egy új készülék mellé egy karc- és ütésálló kijelzővédőt is beszerezni, hogy már az első pillanattól biztonságban tudhasd a készüléket.

tempered_sony

A kijelzővédő felhelyezése ráadásul egyáltalán nem bonyolult folyamat, csak egy pár apró mozdulatból áll. Ha ennek ellenére sem szeretnél ezzel vesződni, a Smart Clinic üzleteiben természetesen segítségre lelsz. Ha van olyan ismerősöd, aki hetente viszi a kijelzőjét cseréltetni, érdemes lehet elgondolkodni ezen az ajándékötleten is.

+1 Twinkly 100 LED Smart Lights – okostelefonnal működtethető izzósor

Habár ez a termék kicsit elüt a fentebb bemutatottaktól, mégis szeretnénk pár mondatod írni róla. Őszinték leszünk, amikor megérkeztek hozzánk az első darabok, minden kollégánknak felkeltette az érdeklődését. Miután teszteltük, olyannyira tetszett nekünk, hogy egyet még a Smart Clinic Bölcső utcai szervizpontjában is felakasztottunk.

karacsony-smart-clinic

A Twinkly 100 Led Smart Lights különlegességét a személyre szabhatósága jelenti. Ehhez nem kell mást tenned, minthogy letöltöd a Twinkly hivatalos ingyenes alkalmazását, az égősor egy pillanat alatt felcsatlakozik Wi-Fi-re, és összekapcsolódik a telefonoddal. Az alkalmazásban találhatóak beépített fényjátékok, amikből újakat a netről is le tudsz tölteni, de ha elég kreatív vagy, akár saját magad létrehozhatod őket. Kattints erre a linkre, és varázsold egyedivé a karácsonyfád!

karacsony-1

Habár a karácsonyi hangulathoz hozzátartozik az ünnepi bevásárlás, mégis jobb néha elkerülni a zsúfolt bevásárlóközpontokat, és az embertömegeket. A vásárlásra fordított időt pedig pihenésre és a családodra szentelni. Ha megtetszett bármelyik kiegészítő, a linkekre kattintva bővebb információkat találsz róluk és akár meg is rendelheted őket. Ha bármilyen kérdésed lenne, fordulj hozzánk bizalommal.

Smart Clinic

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid