Problémák a Galaxy Note 8 aksijával?

0

A Samsung rengeteget dolgozott azon, hogy a Note 8 akkumulátorát biztonságossá tegye, és ezen a téren nem is lehet panaszunk a készülékre, ám most állítólag más jellegű problémákat tapasztalt jó néhány felhasználó.

Több fórumon is felmerült, hogy egyes Note 8 modellek nem hajlandók venni a töltést, miután 0%-ra lemerültek, azaz teljesen használhatatlanná válnak. Hogy pontosan mi lehet a hiba oka, és hogy egyáltalán hardveres vagy szoftveres problémáról van-e szó, azt egyelőre nem tudni.

A Samsung a hírek szerint garanciában cseréli az érintett készülékeket, bár felmerült olyan panasz is, hogy valaki újracsomagolt Note 8-at kapott a hibás termék helyett. Egyébként egyelőre úgy tűnik, hogy főleg az amerikai felhasználók érintettek, és ott az európai verziótól eltérő, Snapdragon 835-ös változat került forgalomba, tehát nem érdemes túlzottan aggódni emiatt.

Az viszont általánosságban is igaz, hogy nem szabad hagyni, hogy teljesen lemerüljön egy telefon aksija, mert ez nem tesz jót az élettartamnak. Már hamarabb töltőre kell dugni, így lassítható az amortizáció.

Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid