QW13 bemutató – Vékony, divatos okosóra megfizethető áron

0

A QW13 kedvező áron kínál olyan funkciókat, mint a vízálló külső burkolat, a véroxigénszint mérés, a 24 órás pulzusmérés, de arról sem szabad megfeledkezni, mennyire karcsú és elegáns hazát kapott a készülék, ami ráadásul ezúttal nem szolgai másolata a nagy gyártók különböző okosóráinak. A Cafago jóvoltából most tényleg jó áron lehet beszerezni a kütyüt, ezért érdemes vele röviden megismerkedni.

A QW13 okosóra most a Cafago webáruházában mindössze 23,11 dolláros áron rendelhető, ami magyar valutában nagyjából 7 ezer forintot jelent. A szállítás ingyenes, és vámmentes lesz a kis összeg miatt. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Dizájn

Az okosóra kerek kijelzőt kapott, ami nyilván ízlés kérdése, de talán valamivel szebben néz ki, mint a négyzetes elrendezés, legalábbis jóval természetesebbnek hat az órák világában. A készülék háza fémből készült, míg a kijelzőt üveg védi, a borítás pedig megfelel az IP67 minősítésnek, tehát korlátozottan ellenáll a víznek és a pornak. Úszni, búvárkodni nem érdemes ezzel a szerkezettel, de egy kis fröccsenő víz vagy pár csepp eső miatt nem kell majd aggódni.

Az óra méreteit illetően 42 mm-es átmérővel és 9 mm-es vastagsággal lehet számolni, vagyis meglehetősen karcsú házat kapott.

A QW13 képernyője egy LCD technológiára épülő megoldás, amin összesen 240×240 képpont sorakozik.

Vannak cserélhető számlapok, a fényerő állítható, illetve azt is mi szabhatjuk meg, miként oldjuk fel a kijelzőt, ami akár a csukló rázására, vagy csak szimplán a kar felemelésére is aktiválódhat.

Funkciók

A Bakeey QW13 belsejében Bluetooth 4.2 modem dolgozik, az óra nem válogatós, szinte bármilyen iOS vagy Android rendszert futtató telefonnal képes összeköttetést kiépíteni, ha nem valami nagyon régi verziót futtatnak. A funkciók között megtalálható a pulzusmérő, a lépésszámláló, a kalóriaszámláló, a távolság mérés, a vérnyomás hozzávetőleges számítása – ne küldd egyelőre nyugdíjba a profi orvosi műszereket -, és persze lehetőségünk lesz az alvási ciklus monitorozására is.

Az óra figyelmeztet, ha már túl régóta nem csinálunk semmit, kapunk sport üzemmódokat is, amelyekkel hatékonyabbá tehető a testmozgás, illetve ott lesznek a szokásos okosóra lehetőségek, amelyek nélkül ma már nem is lehetünk meg. Az okosóra jelzi a párosított eszköz értesítéseit, így semmiképpen sem fogunk lemaradni a bejövő hívásokról, szöveges üzenetekről, ezen kívül irányíthatóvá válik a multimédia lejátszó és a kamera.

Az olyan klasszikus lehetőségek sem maradnak el, mint a naptár, az ébresztőóra, a stopper és az időjárás információ.

Üzemidő

A Bakeey QW13 belsejében egy 150 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja a hardveres komponensek energiaellátását, a gyártói leírások értelmében akár egy teljes hétig is képes működtetni a szerkezetet, ám ez csak készenléti idő, normál használattal cirka 3-4 nap működés reális. A töltési folyamatot a csomagolásban található mágneses kábellel tudjuk menedzselni.

A Bakeey QW13 okosóra most 23,11 dolláros áron rendelhető a Cafago webáruházából, ami magyar pénzre átszámítva nagyjából 7 ezer Ft-ot jelent. A bemutató során nem törekedtünk a teljességre, így ha szeretnél többet tudni, netán rendelni magadnak az órából, akkor érdemes erre a linkre kattintani!

 

Nem csak ez az okosóra lehet érdekes a Cafago kínálatából, rengeteg egyéb érdekességgel tudnak szolgálni, ha kíváncsi vagy, mi van még az ázsiai online üzlet tarsolyában, akkor látogasd meg őket ezen a linken!

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid