Hivatalos a Samsung Galaxy Tab A7 és a Galaxy Fit 2

0

A kissé részlegesre sikerült Samsung Galaxy A42 5G bejelentés mellett a gyártó még leleplezett három másik készüléket is, van köztük táblagép, okoskarkötő, illetve egy vezeték nélküli töltő, amire minden cuccunkat rápakolhatjuk.

Samsung Galaxy Tab A7

A Samsung Galaxy Tab A7 egy újabb megfizethető tablet a gyártó jóvoltából, amelyet semmiképpen sem szabad összekeverni a Galaxy Tab A 7.0 2016-tal, utóbbi már egy kissé elavult ajánlat. Az újdonság egy 10,4 colos TFT kijelzővel büszkélkedhet, amelyen összesen 2000 x 1200 pixel sorakozik. A táblagép belsejében egy jelenleg meg nem nevezett nyolcmagos processzor dolgozik, amely mellé 3 GB RAM, illetve kiszereléstől függően 32 vagy 64 GB belső tárhely került. Ha netán idővel szűkösnek bizonyulna a háttértár, ott lesz a micro SD kártyás bővítési lehetőség is.

A készülék összesen négy hangszórót kapott, így sokkal intenzívebb audio élményben részesítheti majd a tulajdonost, mint a hasonló árkategóriás termékek. Bár táblagépre kamerát szerelni sokak szerint teljesen felesleges, azért ezek sem maradtak el, a készülék hátoldalán egy 8 megapixeles modul található, az előlapra pedig egy 5 megapixeles képrögzítő egység került. Az energiaellátás feladatát egy 7040 mAh kapacitású akkumulátor igyekszik szavatolni, ami USB-C porton keresztül táplálható. A töltőcsatlakozó mellett fülhallgató kimenetet találni, a további említésre méltó kapcsolati lehetőségek között megtalálható a Bluetooth 5.0, a Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, de bizonyos piacokon még LTE modemmel is forgalomba kerül majd a készülék.

Samsung Galaxy Fit 2

A Samsung Galaxy Fit 2 a legújabb megfizethető okoskarkötő a gyártó jóvoltából, ami egyértelműen olyan konkurens termékek ellen indul, mint például a Xiaomi Mi Band 5.

A karkötő 1,1 colos lekerekített üveggel borított AMOLED képernyőt kapott, a burkolata alatt egy 159 mAh kapacitású akkumulátor feszít, és persze ott vannak a kalapban a szokásos dolgok is, mint például a pulzusmérő.

A készülék kapható lesz fekete vagy skarlátvörös színben, a Samsung állítása szerint az üzemidő használattól függően 15-21 napos is lehet.

Wireless Charging Trio

Ezzel a vezeték nélküli töltővel akár 3 készüléket is lehet egyszerre tölteni, jár mellé egy USB-C – USB-C vezeték, és kétféle színben kapható: feketében és fehérben, csak, hogy ne legyenek a dolgok túlbonyolítva. Van rajta egy kör alakú bemélyedés, oda szinte biztos, hogy a Galaxy Watch 3 okosórát kell majd helyezni, de vélhetően más hasonló eszközöket is tölthetünk majd. Sajnálatos módon a Samsung nem fedett fel konkrét részleteket a töltési teljesítménnyel kapcsolatban.

Semelyik újdonság esetében nem kaptunk részleteket az árról vagy a forgalmazásban résztvevő régiókról, ezeket az információkat valószínűleg a Samsung adott területen működő részlegei fogják publikálni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid