Befutott a Samsung Galaxy A42 5G – ez lehet a gyártó legolcsóbb 5G mobilja

0

Miközben sorra érkeznek az olcsó 5G mobilok, az olyan nagyágyúk is próbálnak lépést tartani, mint a Samsung, amely most újfent kibővítette 5G-s telefonjainak körét. A most érkezett készülék a Samsung Galaxy A42 5G névre hallgat, és ez lehet majd az eddigi legolcsóbb, új hálózati szabványokat támogató készülék a gyártó portfóliójában. Sajnálatos módon első körben nem fedett fel minden jellemzőt a vállalat, de ígéretet kaptunk arra, hogy később részletesebben is bemutatják az okostelefont.

A Samsung Galaxy A42 5G képernyője egy 6,6 colos Super AMOLED panel, a pontos felbontás nem ismert, de mivel a Galaxy A41 Full HD+ kijelzőt kapott, nagy újítás ilyen téren nem történhetett. Az előlapi kamera egy csepp alakú szenzorsziget belsejében található, míg az ujjlenyomat-olvasó a megjelenítő takarásában rejtőzik.

A telefon hátoldalán összesen négy képrögzítő egység található, ezekről jelenleg nem tudni semmit, az egyik minden bizonnyal egy mélységérzékelő, pontosabb információkért kénytelenek leszünk megvárni azt a bizonyos részletesebb ismertetést.

A név alapján még egy dolgot majdnem biztosra vehetünk: a Samsung Galaxy A42 5G olcsóbb lesz, mint a jelenlegi legmegfizethetőbb 5G mobil a gyártói kínálatában, ami ugye a Galaxy A51 5G, de a pontos vételár még nem ismert.

A Samsung Galaxy A42 5G specifikációinak részletezésére még valamikor az idén sor kerül, nem sokkal a készülék forgalomba helyezése előtt – ígéri a Samsung. A Samsung Galaxy A40 és a Galaxy A41 is márciusban debütált, ám a vállalat szemlátomást megtöri a telefonok 12 hónapos életciklusát, hiszen jóval hamarabb kezünkbe adhatja a folytatást.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid