Hivatalos a Samsung Galaxy A21, a Galaxy A51 5G és a Galaxy A71 5G

0

A Samsung Galaxy A széria most bejelentett, nyárra időzített amerikai debütálása kiváló okot adott a dél-koreai cégnek, hogy hivatalosan is leplezze három vadonatúj okostelefonját. Az újdonságok között van a Galaxy A51 és a Galaxy A71 5G-s kiadása, valamint a Galaxy A21. 

Az USA piacán több új Galaxy A szériás mobil is meg fog jelenni a közeljövőben, a Galaxy A01, a Galaxy A11, a Galaxy A21, a Galaxy A51, a Galaxy A51 5G és a Galaxy A71 5G. Ezek közül azonban hármat már korábban bemutattak más piacokon (linkeltük a róluk szóló cikkeinket), így csak az A21, valamint a két 5G-s telefon volt teljesen új modell. Nézzük, mint kell tudni róluk!

Samsung Galaxy A71 5G

Kezdjük a Samsung Galaxy A71 5G-vel, ami eddig nem volt egyéb, mint egy szóbeszéd, most pedig az egyik legerősebb ajánlata a Galaxy A családnak. A telefon nagyrészt ugyanazokat a jellemzőket kínálja, mint a Galaxy A71, a megjelenítő például ugyanúgy 6,7 hüvelykes, ebben található az ujjlenyomat-olvasó, és a gyártás során Super AMOLED panelt használtak, amelyen Full HD+ felbontásban terjeszkednek a pixelek.

A kijelzőn lévő kivágás egy 32 megapixeles kamerával néz farkasszemet az önarcképek készítőivel. A telefon hátoldalán pedig összesen négy képrögzítő egység feszít.

Az elsődleges modul 64 megapixeles, fegyvertársa egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű kamera, egy 5 megapixeles dedikált makró érzékelő, valamint egy szintén 5 megapixeles mélységérzékelő. Az okostelefon energiaellátását 4500 mAh kapacitású aksi igyekszik megoldani, a telep 25 wattos gyorstöltést is képes fogadni. Nem esett még szó a hardverről, ami nem más, mint az Exynos 980, ez az első integrált 5G modemmel szerelt lapkája volt a Samsungnak.

Samsung Galaxy A51 5G

A készülék gyakorlatilag sok mindenben megegyezik az A71 5G-vel, ugyanaz például a hardver és az akkumulátor. 25W helyett viszont csak 15W-tal tölthető, a fő kamerája pedig 64 helyett 48 megapixeles. Ezeken kívül még a kijelző mérete csökkent, 6,7-ről 6,5 colra.

Samsung Galaxy A21

A Samsung Galaxy A21 is tiszteletét tette végre, immáron hivatalosan is. A mobil 250 dollárért lesz kapható, ezért cserébe 6,5 colos ablakot kínál a digitális világba HD+ felbontással, a szunnyadó elektronokat pedig egy 4000 mAh kapacitású akkumulátor őrzi majd, ezúttal 15 wattos gyorstöltést támogatva. A készülék belsejében 3 GB RAM és 32 GB bővíthető belső tárhely található, utóbbit bővíteni is lehet micro SD kártya igénybevételével.

Ez a mobil is négykamerás felállással büszkélkedhet, 16 megapixeles elsődleges, 8 megapixeles ultraszéles látószögű, 2 megapixeles makró, valamint 2 megapixeles mélységérzékelő képezi részét ennek a kiépítésnek. Az előlapi kivágásban lévő szelfikamera pedig 13 megapixeles fotókat készít.

Forrás: Samsung via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid