Megérkezett a Razer Phone

0

Végre hivatalosan is bemutatták a Razer Phone-t amely a népszerű gamer perifériagyártó első okostelefonja.

A Razer Phone sokban hasonlít a gyártó által felvásárolt Nextbit telefonjára, ennek megfelelően elég szögletes sarkakat kapunk, lekerekítésnek nyoma sincs, ez viszont egy komolyabb megjelenést ad a mobilnak.

A ház fémből készült, és az előlapon egy 5.7 colos, QHD felbontású Sharp IGZO megjelenítőt találunk. Ennek a különlegessége a 120 Hz-es képfrissítés, amely duplája a többi okostelefon kijelzőjének, így sokkal folyamatosabb képmegjelenítésre képes az újdonság. Erről egy látványos demonstrációt találsz ebben a cikkben. Kapunk még egy UltraMotion nevű technológiát is, amelyet a Qualcomm segítségével fejlesztett ki a gyártó. Ez segít összhangba hozni a GPU által legenerált képkockákat a kijelző képfrissítésével, hogy egyáltalán ne tapasztalhassunk semmilyen akadást.

A telefont a Snapdragon 835 hajtja, mint a legtöbb csúcsmobilt, viszont itt 8 GB RAM-ot kapunk, ami azért még elég ritka. A belső tárhely 64 GB-os lett, és szerencsére tovább bővíthető. Érdekesség, hogy az ujjlenyomat-olvasót oldalra szerelték, a bekapcsoló gombba.

A hátlapra duál kamera került egy 12 MP-es, f/1.75-ös normál szenzorral és egy 13 MP-es, f/2.6-os telefotó kamerával, amelynek köszönhetően 2X-es optikai zoomot kapunk. Az előlapon pedig egy 8 MP-es, f/2.0-s egységet találunk.

A mobil egy méretes 4000, mAh-s aksival bír, amellyel állítólag 12.5 órát tudunk egy huzamban filmezni, 63.5 órát zenét hallgatni, vagy 7 órát játszani a Heartstone nevű játékkal. Ha pedig lemerülne a készülék, akkor adott a legújabb Quick Charge 4+ gyorstöltési technológia, amellyel egy óra alatt 85%-ra tölthető a telep USB-C porton keresztül. Ami rossz hír, hogy nincs 3.5 mm-es jack csatlakozó, viszont kapnak egy csomó extrát az audiofilek. Van például 24 bites DAC a telefonban, és két előlapi hangszóró, amelyekhez külön erősítő tartozik, és támogatják a Dolby Atmost.

A Razer Phone 158.5 x 77.7 x 8 mm-es dimenziókkal, valamint 197 grammos tömeggel bír, és egyelőre Android 7.1.1 fut rajta, mégpedig egy Nova Launcher Prime Razer Edition nevű felülettel. A készülék jövő év elején frissülhet Oreóra.

A mobil 699 dolláros áron lesz elérhető november 17-től Európa és Amerika egyes országaiban, de magyarországi megjelenésről egyelőre nem tudunk.

forrás: Razer

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid