A Redmi K20 Pro lesz az igazi csúcsmodell, de a sima K20 is ütősnek tűnik

0

Eddig volt egy kis kavarodás a Redmi K20 körül, most azonban friss infók érkeztek, amelyek megerősítik, hogy lesz egy alapmodell, valamint egy izmosabb Pro verzió.

A cikk további része már nem aktuális.

Eddig sokszor K20-ként emlegettük a vállalat Snapdragon 855-ös csúcsmodelljét, ez azonban Redmi K20 Pro néven jön, míg a sima Redmi K20-at Snapdragon 730-as lapkával szerelik. Az utóbbi készülék főbb specifikációit egyébként egy frissen kikerült poszter erősíti meg:

Ez tehát a “gyengébb” modell lesz, de azért ne felejtsük el, hogy a Snapdragon 730 is egy elég izmos és modern lapka. A további specifikációk sem rosszak: 6,39 colos kávamentes kijelző notch nélkül, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, 6 GB RAM, 48+8+13 MP-es tripla hátlapi kamera és 4000 mAh-s akkumulátor.

Amiben a Redmi K20 Pro erősebb lesz a sima K20-nál, az a már említett Snapdragon 855-ös chipset, valószínűleg több lesz a RAM, és úgy tudjuk, hogy 18W-os helyett 27W-os gyorstöltést kap. Ja, és elvileg mindkét mobilon lesz jack csatlakozó.

A bemutató elvileg május 28-án lesz, vagyis már nem kell sokat várnunk a hivatalos részletekre. Az árakról úgy tudjuk, hogy a K20 300 dollár környékén, a K20 Pro pedig 380 dollár körül indul majd, de ezek még nem végleges infók.

Forrás: Slashleaks

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid