Feltűnt a színen a Redmi Note 9, képek is vannak róla!

0

Már több okostelefon is bemutatásra került a Redmi Note 9 szériából, az alapmodellt azonban érdekes módon még nem fedték fel. Szerencsére nem kell már sokat várni erre sem, ugyanis a készülék nemrég feltűnt a kínai telekommunikációs hivatal adatbázisában, és ennek köszönhetően kiderültek a főbb jellemzői is.

A formaterv nem igazán tér el a többi Redmi Note 9 telefonétól, példának okáért ugyanúgy 4 kamerát foglal magában a hátlapi képrögzítő egység.

A megjelenítő 6,43 colos, és IPS LCD panelt használnak a gyártás során. A felbontás 2340 x 1080 pixel, szóval a tartalmak élességével nem lesz probléma.

A mobil burkolata alatt, ha minden igaz, egy 4920 mAh kapacitású akkumulátor felel majd a hardveres komponensek energiaellátásáért. Különös módon az ujjlenyomat- olvasó ezúttal nem az oldalsó kereten foglal helyett, hanem a hátlapon.

Az előlapi bevágás, amely a szelfikamerának ad otthont, nem középen fent, hanem a bal felső sarokban foglal helyet. Az elsődleges kamerarendszer főszenzora egy 48 megapixeles érzékelő lesz, az előlapi modul pedig 13 megapixeles képeket fog készíteni. A többi kameráról nincs semmilyen információ, és azt sem tudni, milyen lapkakészlet végzi majd a számításokat a készülék belsejében, de a szóbeszédek szerint egy MediaTek Helio G80 lesz. Ami az elérhető operatív memória és belső tárhely opciókat illeti, a mobil kapható lesz 3, 4, vagy akár 6 GB RAM-mal, illetve 32, 64 vagy 128 GB háttértárral. Persze ha nem lenne elegendő a belső tárhely, akkor bármikor élni lehet majd a micro SD kártyás bővítés lehetőségével.

Egyelőre nem tudni többet a Redmi Note 9-ről, de mivel már több helyen is feltűnt, vélhetően hamarosan bemutatják. Az ára minden bizonnyal a Redmi Note 9 Pro (nálunk Redmi Note 9S) alatt lesz.

Ha az erősebb Redmi Note 9S érdekel, akkor azt akár már meg is rendelheted, ráadásul kifejezetten jó áron. Részletek az alábbi linken: 

 

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid