Régi hiányosságot pótolhat a OnePlus 8 Pro

0

A OnePlus telefonjai rengeteget fejlődtek az évek alatt, és a vállalat is szépen kinőtte magát, van azonban egy funkció, amit már régóta hiányolnak a rajongók, de a gyártó eddig elzárkózott előle. Ez nem más, mint a vezeték nélküli töltés.

A OnePlus az utóbbi időben komoly hangsúlyt fektetett a hosszú üzemidőre és a remek gyorstöltésre a telefonjai esetében, de a vezeték nélküli töltés hiánya miatt sokan voltak, akik inkább más gyártó mellett tették le a voksukat, hiszen egy igen kényelmes megoldásról van szó. A legfrissebb hírek szerint azonban végre beadta a derekát a OnePlus, legalábbis erre utal az egyik ismert kiszivárogtató a nemrég megjelent Twitter-posztjában:

Bár nem teljesen egyértelmű a bejegyzés, a hozzá tartozó kép pedig csak illusztráció, de nagy valószínűséggel arról van szó, hogy a OnePlus 8 Pro megkapja a régóta várt vezeték nélküli töltési lehetőséget. További infót egyelőre nem kapunk, de minden bizonnyal egy gyors, legalább 20-30W-os megoldással újít majd a gyártó. A kiírás viszont csak a Pro verzióra utal, így arra számíthatunk, hogy a normál OnePlus 8 és a OnePlus 8 Lite esetében kimarad ez a funkció.

A OnePlus 8 Pro egyébként egy remek csúcsmobilnak ígérkezik, ott lesz például a 120 Hz-es, QHD+ felbontású AMOLED kijelző, a bivalyerős Snapdragon 865 chipset, és persze kamerák terén is nagy előrelépésre számítunk.

Via AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid