Megkezdődött a Pocophone F1 stabil Android 10 frissítése

0

Ha valakinek nagyon sürgős volt az Android 10 rendszer a Pocophone F1 készülékére, tavaly októberben már hozzáférhetett egy korai béta kiadáshoz. Most viszont sokak örömére elindult a pénztárcabarát zászlóshajó hivatalos frissítése, ezúttal már a stabil verzióval. 

Az új frissítés segítségével a telefonon MIUI 11.0.4.0QEJMIXM szoftververzió fog futni, az adatcsomag tartalmazza egyúttal a januári biztonsági patch-et is. Az új rendszer elérhető azoknak, akik MIUI 10-ről váltanak, pontosan úgy, ahogyan a MIUI 11 stabil betáját tesztelők számára is. A letöltés mérete 1,9 GB.


Az új rendszer minden előnye mellett hozzáférhetővé válik néhány apróbb javítás, és persze a Game Turbo opció, ami a játéknak rendeli alá a vasat, ha szükséges. Amikor a Pocophone F1 debütált 2018-ban, eredetileg Android 8.1 Oreo rendszert futtatott, így ez már a második nagyobb frissítés, amit elérhetővé tettek a készülékre. Fontos azonban megjegyezni, hogy nem mindenki egyszerre kapja meg, érdemes türelemmel várni, ha esetleg nálad még nem érhető el. 

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid