Reklámmentes YouTube app, ami működik a háttérben is? Van ilyen!

0

Számtalan alkalommal jön fel különböző általunk menedzselt csoportokban, de itt a hozzászólásokban is a kérdés: hogyan lehetne lezárt képernyő mellett, vagy szimplán a háttérben futtatni a YouTube alkalmazást. Mivel a témakör nem engedi nyugdíjazni magát, így ismét elővesszük, hogy egy olyan választ adjunk rá, ami egyszer és mindenkorra megoldja ezt a problémát.

Természetesen a legalapvetőbb lehetőség az, ha előfizetünk a YouTube Premium szolgáltatásra, ám rengeteg régióban, így sajnos nálunk sem elérhető el ez az opció, másfelől sokan úgy vannak vele, pont eleget fizetnek egy hónapban mindenféle egyéb dologért. Az XDA fejlesztők által alkotott YouTube Vanced alkalmazás nyilván sérti a Google érdekeit, hiszen nem véletlenül tették lehetetlenné a YouTube applikáció háttérben való futtatását, erre és a megszámolhatatlan reklámra jelent gyógyírt a már említett előfizetési lehetőség. Ha valakinek esetleg lelkiismeretfurdalása lenne alternatív lehetőségek használata miatt, annak azt javasoljuk, maradjon az eredeti gyári YouTube app mellett, vagy gondoljon arra, mit érdemel az a cég, amelyik már többször viselkedett felelőtlenül a személyes adatok védelmével kapcsolatban.

A YouTube Vanced lényegében nem más, mint egy módosított YouTube lejátszó, amit lehet a háttérben is futtatni, és semmilyen hirdetés vagy reklám nem fog megjelenni a zenei, illetve videós tartalmak elején vagy közben. Viszlát Wish… Az applikáció letöltése teljesen ingyenes, és abban az esetben is használható, ha a készülék nincs rootolva. Az installálás rendkívül egyszerű, az app honlapjáról le kell tölteni a legfrissebb APK fájlt, a Beállításokban engedélyezni kell az Ismeretlen forrásokat, majd futtatni a telepítőt.

Ekkor még nem tudjuk csatolni a Google fiókot és a rengeteg korábban elmentett lejátszási listát, ehhez a MicroG társalkalmazás letöltése szükséges, melynek telepítése után lehetségessé válik a bejelentkezés. Az alkalmazást az XDA Developers nyílt közössége hozta létre a felhasználók életének megkönnyítésére, a telepítést ennek tudatában végezze mindenki a saját felelősségére.

Forrás: YouTubeVanced

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid