Rekordmennyiségű Xiaomi Redmi Note 2 kelt el 12 óra alatt

0

A megjelenése után 12 órával már 800.000 példány kelt el a Xiaomi Redmi Note 2-ből. A múlt héten bejelentett mobillal Lei Jun cége így rekordot is döntött belföldi értékesítésben.

Azok kedvéért, akik nem olvasták korábbi cikkemet, újra bemutatnám a rekorddöntő készüléket. A mobil lelke egy MediaTek Helio X10 SoC, amelynek nyolc darab Cortex-A53-as magja van. A kijelző képátlója 5.5 hüvelyk, a felbontás pedig Full HD, ami már decens képélességet jelent. A rendszermemória mérete 2 GB, a belső tárhelyé 16 GB, az akkumulátor kapacitása pedig 3060 mAh.

Xiaomi-Redmi-Note-2-official-images

Ami a kamerákat illeti, a hátoldalon egy 13 megapixeles, míg az előlapon egy 5 megapixeles szenzor áll majd a telefon tulajdonosainak rendelkezésére. Van továbbá dual SIM támogatás, infraport, és a legújabb MIUI 7 felhasználói felület fut a készüléken. A siker pedig nem véletlen, hiszen 125 és 154 dollár közötti áron kínálják a mobil különböző változatait. A következő szállítmány Redmi Note 2 egyébként augusztus 24-én érkezik, akkor töltik fel újra a virtuális polcokat.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid