Rendereken a belépőszintű Samsung Galaxy A04s

0

Mivel nem csupán a felsőkategóriás készülékeké a világ, és mivel elődje nálunk is forgalomban van, mindenképpen érdemes foglalkozni a nemrégiben napvilágra került Samsung Galaxy A04s renderekkel. Mondjuk a teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy olyan túlzottan nagy változtatásokat nem fognak eszközölni az új generáción, amennyiben ezek a képek autentikusak.

A Samsung Galaxy A04s az @OnLeaks által szivárogtatott adatok szerint 164,5 x 76,5 x 9,18 mm-es lesz, vagyis az új modell minimálisan nagyobb, mint a Galaxy A03s. Ennek ellenére a képernyő valószínűleg továbbra is 6,5 hüvelykes marad HD+ felbontással.

Azért a készülék hátoldalán látható némi átdolgozás. Továbbra is tripla kamerás képrögzítő rendszer kerül majd a telefonra, habár azt egyelőre nem tudni, milyen típusú modulokkal. Viszont nincs kameradudor, csupán a lencsék türemkednek ki valamelyest a hátlap síkjából, úgy, mint a Galaxy S22 Ultra esetében, ami azért kategóriáját tekintve fényévekre van ettől a készüléktől.

Persze az cseppet sem baj, ha az olcsóbb modelleket is valamelyest a drága zászlóshajók mintájára próbálják alakítani, akár külsőben, akár hardveres jellemzőkben.

Mondjuk a Samsung Galaxy A04s-nek lesz valamije, ami az emlegetett csúcsmodellnek nem: fülhallgató kimenete. Az oldalsó keretre ujjlenyomat-olvasó is kerül, egészen pontosan a bekapcsológomb belsejébe. Szintén a készülék oldalán láthatunk egy foglalatot, amely valószínűleg a hálózati és a micro SD kártyát fogja fogadni.

Többet nem tudni az okostelefon jellemzőiről. A Galaxy A03s-hez képest nyilván minden újításnak örülni fogunk. A mostani modell 6,5 hüvelykes, HD+ felbontású LCD kijelzővel rendelkezik, amelynek képfrissítési rátája megáll a 60 Hz-nél. A mobil burkolata alatt MediaTek Helio P35 lapkakészlet dolgozik, míg a hátoldalán 13 megapixeles elsődleges, illetve két darab, egyenként 2 megapixeles segédérzékelő található, miközben az előlapi kamera 5 megapixeles. Az okostelefon energiaellátását 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, amelyet 15 wattos adapterekkel tudunk tölteni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid