Rendereken a Google Pixel 3 Lite és Lite XL

0

Bár nem minden botránytól és vásárlói jajszavaktól mentesen, de a Google Pixel mobilok harmadik generációja már itt van egy ideje, és amint azt tudjátok, hamarosan jönnek az olcsóbb változatok. OnLeaks és 911Mobile révén most olyan rendereket csodálhatunk meg a készülékekről, amelyek az eddig kiszivárgott információk és értesülések alapján készültek.

A profin sikerült rendereknek köszönhetően szemtanúi lehetünk a 3,5 mm-es jack visszatérésének, amiről a Google még 2017-ben mondott le, sokak legnagyobb bánatára.

A Pixel telefonok második generációjával ellentétben ezeken a készülékeken szerencsére ott a méltatlanul száműzött csatlakozó. A többes számot azért alkalmaztuk, mivel úgy tudjuk, lesz egy méretesebb, XL variáns is.

A Google Pixel 3 Lite képernyője 5,5 hüvelykes lesz, akárcsak a hagyományos Pixel 3 mobilé, térbeli jellemzői az előzetes értesülések szerint 151,3 x 70 x 8,2 mm-esek lesznek, viszont a kamera helyén a vastagság 9 mm-re növekszik.

A megjelenítő felbontása HD+, a képarány pedig 18,5:9 lesz. Az eddigi pletykák alapján a telefon szíve egy Qualcomm Snapdragon 670 lapkakészlet, melynek munkáját 4 GB RAM segíti majd. A hátlapon 12 megapixeles, társszenzorok nélküli kamera foglal helyet, míg a képernyő felőli oldalon 8 megapixeles szenzorra bukkanhatnak a kutakodó szemek.

A telefont 32, illetve 64 GB-os belső tárhellyel lehet majd kérni, ezen kívül még beszélnek egy 2915 mAh kapacitású akkumulátorról, no meg persze Android 9.0 Pie operációs rendszerről.

A Pixel 3 Lite XL szerencsére nem kapja meg a normál 3 XL szenzorszigetét, ami hát valljuk be, nem is lett túlzottan szép. A képátló mindössze 6 col lesz az eredeti készülék 6,3 hüvelykes képátlójához képest, a mobil pedig 160 x 76,1 x 8,2 mm-es dimenziókkal rendelkezik. A kijelző felbontása Full HD+ lesz, szintén 18,5:9 képaránnyal.

A hardveres összeállításról csupán kevés pletyka látott napvilágot a Pixel 3 Lite XL kapcsán, de vannak akik úgy gondolják, egy kicsit erősebb lapkát, talán a Snapdragon 710-et kaphatja majd.

Valószínűleg az akkumulátor kapacitása is nagyobb lesz, viszont a vezeték nélküli töltést valószínűleg elfelejthetjük.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid